LIFESTYLE

Καρολίνα Καλύβα – Bo: Η κολλητή φίλη της παίκτριας του Survivor αποκάλυψε τα πάντα για τη σχέση τους «Είναι στα πατώματα»

Lifenews

Δες όσα αποκάλυψε

Τα πρώτα 24ωρα που ταξίδεψε Καρολίνα Καλύβα στον Άγιο Δομίνικο διέρρευσε πως είναι ερωτευμένη με Έλληνα τραγουδιστή. Αυτός που της έκλεψε την καρδιά είναι ο Bo. 

Μάλιστα ο τραγουδιστής επιβεβαίωσε τον έρωτα τους  με τις αναρτήσεις που έκανε στον λογαριασμό του στο instagram με την αγαπημένη του. Η κολλητή φίλη της Καρολίνας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και αποκάλυψε μερικές λεπτομέρειες για τη σχέση του ζευγαριού.

«Η Καρολίνα με τον Bo είναι λίγο καιρό μαζί. Είναι κάτι πολύ καλό για εμένα. Βλέπω καλά στοιχεία. Τον συμπαθώ πάρα πολύ παρότι δεν τον ξέρω και πάρα πολύ καλά. Βλέπω καλή επικοινωνία ανάμεσά τους. Γνώριζαν ο ένας τον άλλον από παλιά. Δεν υπήρχε κάτι ερωτικό και κάπως έγινε το touch τώρα τελευταία. Σοκαρίστηκα λίγο όταν μου το είπε την πρώτη φορά. Ελπίζω να πάει καλά. Είναι μαζί σίγουρα έναν μήνα. Τώρα που λείπει η Καρολίνα είναι λίγο στα πατώματα ο Bo αλλά εντάξει, θα το ξεπεράσει. Του λέω να προσέχει μη τον βάλουν κι εκείνον μέσα αλλά όχι, δε θα πάει. Έχουμε επικοινωνία». 

READ MORE

LATEST NEWS