LIFESTYLE

Τάσος Τρύφωνος: «Δεν έχω βγάλει τρελά λεφτά από την τηλεόραση…»

Lifenews

Όσα αποκάλυψε στο «Happy Day»

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» παραχώρησε συνέντευξη ο Τάσος Τρύφωνος, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε στη δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη για την πορεία του στην τηλεόραση, τις προτάσεις που δέχτηκε για το J2US αλλά και την αμφισβήτηση που δέχτηκε στο πανεπιστήμιο.

Αρχικά ο ίδιος μίλησε για τις απολαβές του από την τηλεόραση λέγοντας: «Δεν έχω βγάλει τρελά λεφτά από την τηλεόραση. Θέλω το όνομά μου να φέρνει κέρδος στο κανάλι», ενώ αποκάλυψε και την αμφισβήτηση που δέχτηκε από τους συμφοιτητές τους στο πανεπιστήμιο λέγοντας: «Στο Πάντειο πανεπιστήμιο, οι συμφοιτητές μου, αμφισβητούσαν ότι δεν θα κάνω καριέρα λόγω της Κυπριακής προφοράς μου».

Όσο αφορά τις προτάσεις που δέχτηκε από τον Νίκο Κοκλώνη για το J2US, ανέφερε: «Με το J2US και τον Νίκο Κοκλώνη υπάρχει ένα φλερτ από την πρώτη-πρώτη χρονιά. Πήγα στο γραφείο του, ήταν το καλοκαίρι που πέρασε και του λέω: άκου να δεις, Νίκο μου. Εάν θες να έχεις τηλεθέαση, δεν θες να τραγουδήσω… Μα γιατί; Εδώ εγώ τραγουδάω, μου είπε. Του λέω: άλλο εσύ.

Αν θες να έχεις έναν κριτή με ατάκα, με χιούμορ και κάποιον που ξέρει μουσική…» του είπα και μου απαντάει: ναι, αυτό είναι το θέμα μου, ότι οι άλλοι ξέρουν από μουσική. Και λέω… είμαι ραδιοφωνικός παραγωγός, διευθυντής ραδιοφώνων 15-18 χρόνια, έχω κάνει 5 χρόνια σε μεγάλη δισκογραφική… αν δεν ξέρω εγώ από μουσική, τότε τι να σου πω;

Οπότε για να τραγουδήσω όχι… εάν με θέλει ποτέ για κριτική επιτροπή, να το δούμε».

READ MORE

LATEST NEWS