LIFESTYLE

Survivor All Star: Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί οικειοθελώς και ξέσπασαν σε κλάματα (Βίντεο)

Lifenews

Απίστευτη ανατροπή

Σε ένα ακόμη αγώνα ασυλίας «ρίχτηκαν» το βράδυ της Τρίτης, 10 Ιανουαρίου οι Διάσημοι και οι Μαχητές του Survivor All Star, προκειμένου να κερδίσουν και να μην χρειαστεί να ψηφίσουν κάποιον στο συμβούλιο του νησιού.

Μετά από έναν εντυπωσιακό αγώνα, η ομάδα που δέχθηκε την ήττα κι έπρεπε να υποδείξει τους επόμενους υποψήφιους προς αποχώρηση ήταν οι Μαχητές.

Να σε θυμίσουμε πως την Κυριακή, στον πρώτο αγώνα ασυλίας έχασαν οι Μαχητές και πρώτος υποψήφιος αναδείχθηκε παμψηφεί ο Περικλής Κονδυλάτος, ενώ την επόμενη ημέρα οι Διάσημοι ήταν αυτοί που ηττήθηκαν κι έριξαν στον τάκο τον Κώστα Παπαδόπουλο.

Χθες, οι Μαχητές ψήφισαν ως τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση την Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία το ζήτησε λόγω κακής ψυχολογίας και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο ως τέταρτο.

Στην συνέχεια η Βρισηίδα ξεσπώντας σε κλάματα ανακοίνωσε πως θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor, με τους συμπαίκτες της να μένουν άφωνοι και να κάνουν ό,τι μπορούν να την μεταπείσουν. Η ίδια ήταν ανένδοτη και πήρε την απόφαση να φύγει από το Survivor.

Δες το απόσπασμα:

READ MORE

LATEST NEWS