PEOPLE

Θλίψη για 31χρονο διάσημο χορευτή – Εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του στη Λευκωσία

Lifenews

Πέθανε από χτύπημα στο κεφάλι

Νεκρός στο σπίτι του στη Λευκωσία, εντοπίστηκε διάσημος βραζιλιάνος χορευτής του μπαλέτου, Denis Viera.  Ο θάνατος του προήλθε  από χτύπημα στο κεφάλι, σύμφωνα με τον Εθνικό Κήρυκα, ενώ αναφέρει επίσης ότι ζούσε με τον σύντροφό του, Andreas Winiarski. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 31χρονος έκανε προπονήσεις σε Λευκωσία και Λάρνακα για να προετοιμαστεί για τις παραστάσεις που συμμετέχει.

Η μητέρα του δήλωσε: «Είμαι πολύ περήφανη γι αυτόν. Το χαμόγελο του, η ζωή του, η εξαιρετική του δουλειά. Ο γιος μου είναι παράδειγμα για πολλούς. Είναι μια τραγική απώλεια».Πρόσθεσε ότι «σεβόμαστε τη δουλειά της αστυνομίας και των ιατροδικαστών. Φαίνεται ότι είχε ένα τραγικό ατύχημα στο σπίτι, αλλά θα περιμένω να δω ποια θα είναι τα αποτελέσματα των αρμόδιων Αρχών. Πρέπει να περιμένουμε».

Πρόσθεσε ότι «σεβόμαστε τη δουλειά της αστυνομίας και των ιατροδικαστών. Φαίνεται ότι είχε ένα τραγικό ατύχημα στο σπίτι, αλλά θα περιμένω να δω ποια θα είναι τα αποτελέσματα των αρμόδιων Αρχών. Πρέπει να περιμένουμε».

Σε δήλωση, το Theatro Municipal do Rio de Janeiro έγραψε: «Είχε μια διασκεδαστική και στοργική προσωπικότητα… κατείχε ένα σπάνιο ταλέντο, αναγνωρισμένο από όλους».

Με πληροφορίες από sigmalive.com 

 

READ MORE

LATEST NEWS