LIFESTYLE

Συγκλονίζει η Ρεγγίνα Μακέδου: «Δότη μου δεν ξέρω πού, ποια, ποιος είσαι ή πού είσαι, αλλά σε ευχαριστώ»

Lifenews

Η γυμνάστρια Ρεγγίνα Μακέδου παλεύει με τον καρκίνο. Με δύναμη και αξιοπρέπεια επικοινωνεί τον αγώνα της δημοσιεύοντας ποια είναι η κατάσταση της υγείας της, αλλά και τις θεραπείες που ακολουθεί.

Αυτήν την φορά, έκανε μικρό απολογισμό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δίνοντας έμφαση σε όσα την κάνουν να αισθάνεται ευγνωμοσύνη.

H Ρεγγίνα Μακέδου εξέφρασε την απέραντη ευγνωμοσύνη της για τον άγνωστο δότη που της έδωσε μία νέα ζωή.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Regina Makedou (@regina_makedou)

"2022 thank you. Μία χρονιά που είχε τα πάντα. Μία χρονιά που για πάντα θα που θυμίζει ότι ένας καλός άνθρωπος με έσωσε και θα τον ευχαριστώ για πάντα! Μία χρόνια με πολλές νοσηλείες με τους υπέροχους γιατρούς και τις νοσηλεύτριες της Στοργής… που χωρίς αυτούς τι θα κάναμε άραγε; Μία χρονιά που κατάλαβα ποσό αγαπάω τους γονείς μου. Μία ακόμα χρόνια που ΦΙΛΟΙ μου δεν με άφησαν λεπτό και σε τίποτα!

Σε ευχαριστώ 2022. Διότι τα δεύτερα γενέθλιά μου είναι 3/6/2022. Καλή χρόνια με υγεία. Δότη μου δεν ξέρω πού, ποια, ποιος, είσαι ή που είσαι, αλλά σε ευχαριστώ, τόσο με τόσο τόσο πολύ. Ελπίζω το 2023 να γίνεται ακόμα περισσότεροι δότες μυελού των οστών να δίνεται αίμα και αιμοπετάλια και να χαμογελάτε", έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της και πλήθος κόσμου έσπευσε να της στείλει ένα μήνυμα δηλώνοντας την στήριξή του.

Πηγή: thetoc.gr

READ MORE

LATEST NEWS