LIFESTYLE

Χωρίζουν Ρονάλντο και Τζορτζίνα; - Γιατί ποστάρουν ξεχωριστά μέσα από το αεροπλάνο τους

Lifenews

Νέο λάδι στην φωτιά -για τις φήμες που τους θέλουν να χωρίζουν- έριξαν οι φωτογραφίες και βίντεο που ανέβασαν Ρονάλντο και Τζορτζίνα από το ταξίδι τους για την Σαουδική Αραβία.

Ο Ρονάλντο ανέβασε στο instagram του ένα βίντεο μέσα από το ιδιωτικό του αεροπλάνο αξίας 30 εκατομμυρίων ευρώ αλλά μόνος του. Η Τζορτζίνα δεν διακρίνεται πουθενά. Από την πλευρά της, η σύντροφος του Ρονάλντο, ανέβασε μια σειρά από φωτογραφιές με την ίδια και τα παιδιά τους, αλλά ο Ρονάλντο δεν ήταν σε καμία από αυτές. Προφανώς και συνταξίδεψαν με το ιδιωτικό τζετ τους, αλλά μόνο και μόνο το γεγονός οτι ο ένας έπαψε να εμφανίζεται στα social media του άλλου είναι, σύμφωνα με ξένα media, ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί ανάμεσά τους.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο Ρονάλντο:


Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, που τις τελευταίες ώρες «σαρώνουν» το διαδίκτυο και προκαλούν την έκπληξη των θαυμαστών του Πορτογάλου άσου, η σχέση του με την αγαπημένη του Τζορτζίνα, φαίνεται να περνά από μία δοκιμασία, την στιγμή που ο ίδιος πήρε «χρυσή μεταγραφή» στην σαουδαραβική Αλ Νασρ.

Μάλιστα προκαλεί ενδιαφέρον και η πληροφορία της εκπομπής «Socialite» πως το ζευγάρι μοιράζεται έναν εικονικό έρωτα στα social media, από εκείνους που ικανοποιούν τους διαδικτυακούς τους φίλους, χωρίς οι τρυφερές στιγμές και τα γλυκά λόγια, να συνεχίζονται κεκλεισμένων των θυρών.

Οι φωτογραφίες από το instagram της Τζορτζίνα







Ο 37χρονος διάσημος ποδοσφαιριστής πέταξε για στη Σαουδική Αραβία, μαζί με την οικογένειά του και τη σύντροφό του Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, προκειμένου να υπογράψει στη νέα του ομάδα, την Αλ Νασρ. Η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ πόσταρε εικόνες που δείχνουν ένα king size διπλό κρεβάτι, με την 28χρονη να ποζάρει ξαπλωμένη σε αυτό, ενώ η κόρη της, Αλάνα, πηδάει πάνω του. Το γνωστό μοντέλο ανάρτησε κι άλλα στιγμιότυπα με την ίδια να είναι ντυμένη πολύ απλά με ένα μαύρο κολάν και μαύρο τοπ, αλλά φρόντισε να επιδείξει τα πανάκριβα δαχτυλίδια και κολιέ που φορούσε, καθώς και ένα εντυπωσιακό χρυσό ρολόι.

O Κριστιάνο Ρονάλντο, από την πλευρά του, ανάρτησε κι αυτός ένα instagram story και μέσα από το ιδιωτικό τζετ, στο οποίο, μιλώντας στους οπαδούς του, είπε: «Γεια σας παιδιά. Θα τα πούμε σύντομα!».

READ MORE

LATEST NEWS