LIFESTYLE

Survivor All Star: Η πρώτη φωτογραφία του Γιώργου Λιανού από το αεροπλάνο

Lifenews

Ο Γιώργος Λιανός μαζί με 26 παίκτες αναχώρησαν σήμερα για τον εξωτικό Άγιο Δομίνικο και είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν το έπαθλο του Survivor All Star.

Το πρώτο γύρισμα του ριάλιτι επιβίωσης, πρόκειται να ξεκινήσει σε λιγότερο από 48 ώρες και το αεροπλάνο που θα φτάσει στις πίστες του Survivor, είναι ήδη «φορτωμένο» με τον παρουσιαστή και τα πρόσωπα που θα συμπληρώσουν τις ομάδες των κόκκινων και των μπλε.

Ο Γιώργος Λιανός πραγματοποίησε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram και μοιράστηκε μία σέλφι φωτογραφία του, μέσα από το αεροσκάφος.

Στη λεζάντα που συνόδευσε τη φωτογραφία του ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης σημείωσε: «Έτοιμοι για αναχώρηση. Έτοιμοι για άλλη μια μεγάλη περιπέτεια, χωρίς σενάριο, γεμάτη εκπλήξεις και ανατροπές. Στο Survivor All Star δεν υπάρχουν σχέσεις εμπιστοσύνης, ο καθένας θέλει να φτάσει στο τέλος. Νιώθω τυχερός που θα το ζήσω από κοντά. Καλή σας διασκέδαση».

Δείτε τη δημοσίευση

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Giorgos Lianos (@giorgoslianoss)

Οι παίκτες του Survivor All Star

Γυναίκες

Κατερίνα Δαλάκα (νικήτρια «Survivor 2019»), Στέλλα Ανδρεάδου, Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, Βρισηίδα Ανδριώτου, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Εύη Σαλταφερίδου,Μελίνα Μεταξά, Αφροδίτη Σκαφίδα, Ελένη Χαμπέρη, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Ανδρες

Κώστας Αναγνωστόπουλος, Κωνσταντίνος Βασάλος, Γιώργος Ασημακόπουλος, Σάκης Κατσούλης («Survivor 2021»), Τάκης Καραγκούνιας, Ηλίας Γκότσης (νικητής «Survivor 2018»), Περικλής Κονδυλάτος, Νίκος Μπάρτζης, Σπύρος Μαρτίκας, Κώστας Παπαδόπουλος, Ηλίας Μπογδάνος, Στάθης Σχίζας (νικητής «Survivor 2022»), Στέλιος Χανταμπάκης, Μάριος Πρίαμος.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

READ MORE

LATEST NEWS