LIFESTYLE

Ιωάννα Τούνη: Έξαλλη με τα μηνύματα που δέχεται - Η οργισμένη ανάρτησή της και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει

Lifenews

Αντίστροφα μετρά για τη γέννηση του γιου της η Ιωάννα Τούνη. Η διάσημη influencer και ο αγαπημένος της, Δημήτρης Αλεξάνδρου, θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς και ανυπομονούν.

Η Ιωάννα Τούνη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και όλο αυτό το διάστημα μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την εγκυμοσύνη της.
Τις τελευταίες ώρες ωστόσο, απείχε από το Instagram, με αποτέλεσμα οι διαδικτυακοί της φίλοι να την ρωτούν αν γέννησε.

Η ίδια θέλοντας να απαντήσει στα αλλεπάλληλα μηνύματα που δέχτηκε δημοσίευσε δύο βίντεο, στα οποία εξήγησε τους λόγους που χάθηκε, ενώ τόνισε πως όταν γεννήσει θα το ανακοινώσει η ίδια.

«Ξέρω ότι το κάνετε από ενδιαφέρον αλλά είναι λίγο αγχωτικό αυτό που κάνετε. Όχι δεν γέννησα ακόμα, εδώ πέρα σπίτι με τον φυτό είμαι. Σήμερα είναι μια δύσκολη μέρα από το πρωί, γιατί το ένα μας σκυλάκι δεν είναι καλά. Τι να σας λέω τώρα τι περνάμε», ανέφερε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Έχουν παραλύσει τα δύο πίσω πόδια του, ψάχνουμε τι και πως. Όταν γεννήσω με το καλό, θα σας το πω εγώ μην με αγχώνετε. Εδώ μέσα το έχω ακόμη, ορίστε και τα αποδεικτικά».

Δείτε τα stories της

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Τις προηγούμενες μέρες η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε με ένα instagram story πως αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας. Συγκεκριμένα έχει θρομβοφιλία και ο γυναικολόγος της τής σύστησε να κάνει ενέσεις στην κοιλιά της.

«Εντωμεταξύ πήγα στον γυναικολόγο και ένα update εγκυμοσύνης που δεν μου άρεσε καθόλου, έχω θρομβοφιλία, δεν το έχω πει. Δεν με πειράζει γενικά κάπου, αλλά τώρα με το μπεμπάκι πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί. Έπαιρνα μέχρι τώρα ειδικά χαπάκια, για να μην πήξει το αίμα, γιατί αυτό είναι θρομβοβιλία, ένα ενδεχόμενο να πήξει το αίμα και να μην μπορεί να τρέφεται η έγκυος και το μπεμπάκι, αν τα λέω και σωστά. Απλά και λαϊκά, από αύριο ξεκινάω κάθε ημέρα να κάνω ενέσεις στην κοιλιά μου και δεν μου άρεσε καθόλου. Στεναχωρήθηκα. Θα σας ενημερώσω για το πώς είναι», αποκάλυψε η Ιωάννα Τούνη.

Πηγή: in.gr

READ MORE

LATEST NEWS