HOLLYWOOD NEWS

Ζεντάγια: Ποιον χαρακτήρα από τα «Φιλαράκια» μάς θύμισε το νέο της look - Δείτε βίντεο

Lifenews

Η τελευταία εμφάνιση της Zendaya μάς άφησε να σκεφτόμαστε τις επαναλήψεις από τα «Φιλαράκια». Σε ένα reel (βίντεο μερικών δευτερολέπτων) που ανέβασε στο Instagram, μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της τα νέα της μαλλιά. Λίγο πριν φύγει το 2022, η ηθοποιός άλλαξε το κούρεμά της και έκανε μερικές ξανθές ανταύγειες.

Βέβαια, τα ρούχα της ήταν αυτά που ολοκλήρωσαν την αίσθηση του “Central Perk στυλ”. Η πρωταγωνίστρια του “Euphoria” φόρεσε ένα ριγέ γιλέκο διακοσμημένο με μαύρες χάντρες πάνω από ένα λευκό T-shirt, ενώ ένα λεπτό κολιέ έδωσε την τελική πινελιά στην cult εμφάνιση. Όλο το look μάς θύμισε την Rachel Green από το δημοφιλές σίτκομ των ’90s.

Δείτε βίντεο:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Zendaya (@zendaya)

Όσοι είστε φαν της σειράς γνωρίζετε ότι οι ενδυματολόγοι δεν αγαπούσαν τίποτα περισσότερο από το να ολοκληρώνουν τα σύνολα των τριών πρωταγωνιστριών – Rachel, Phoebe, Monica – με ένα casual γιλέκο.

Fast forward στο σήμερα, τα γιλέκα βρίσκονται ανάμεσα στις τάσεις που έχουν επιστρέψει δυναμικά από την χρυσή δεκαετία της μόδας. Πλέον, φοριούνται ως τοπ και συγκαταλέγεται στα τοπ 3 αγαπημένα κομμάτια των αδερφών Hadid.

ΠΗΓΗ: marieclaire

READ MORE

LATEST NEWS