LIFESTYLE

Γιάννης Κότσιρας: Οι αναμνήσεις από τις γιορτές και η συγκινητική ανάρτηση για την απώλεια των γονιών του

Lifenews

Ο Γιάννης Κότσιρας προχώρησε σε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο τραγουδιστής με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, λησμόνησε τα νεανικά του χρόνια δίπλα στους γονείς του, οι οποίοι πλέον έχουν φύγει από τη ζωή.

Ο ερμηνευτής, μέσα από μια μακροσκελή ανάρτηση, θέλησε να τονίσει το πόσο σημαντική είναι η απουσία των γονιών του, η οποία τον έχει στιγματίσει, αλλά μίλησε και για τη σημασία των εορτών, δίπλα στα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Δημοσιεύοντας μία εικόνα με τους δύο του γονείς, ο Γιάννης Κότσιρας, συνόδευσε τη φωτογραφία με ένα συγκινητικό κείμενο.

«Η περίοδος των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, πάντα έκρυβε χαρά μέσα της. Και λίγη λύπη βέβαια μαζί, καθώς ο μπαμπάς σχεδόν πάντα έλειπε. Πιο παλιά έστελνε τηλεγράφημα για χρόνια πολλά προσπαθώντας να χωρέσει όσο περισσότερη αγάπη μπορούσε στις περιορισμένες λέξεις του τηλεγραφήματος. Αργότερα ήταν λίγο καλύτερα, καθώς υπήρχε η δυνατότητα από τον ασύρματο και το Αθήναι Ράδιο να μιλάμε. Τώρα λείπουν και οι δύο. Αν και τέτοιες μέρες, πάντα είναι πιο έντονη η παρουσία τους. Ποιος ξέρει; Ίσως μας στέλνουν μαζί, ένα φανταστικό τηλεγράφημα που μας εύχονται χρόνια πολλά. Κι έτσι το γιορτινό κλίμα είναι πολύ έντονο. Πιο έντονο από ποτέ. Πως θα γινόταν αλλιώς άλλωστε; Με δυο απίθανους πιτσιρικάδες να αναστατώνουν το σπίτι και ένα υπέροχο κορίτσι να φωτίζει τον κόσμο. Για να μην βάλω και την καταπληκτική οικογένεια του κοριτσιού μου, που έρχονται σχεδόν κάθε χρόνο από την Κατερίνη και γεμίζει το σπίτι ωραίους ανθρώπους. Καρντάσηδες. Και φυσικά και ο Κάρλος, που σαν άλλος Ρούντολφ παππούλη, ρίχνει κανένα γαύγισμα λέγοντας κι αυτός τα χρόνια του πολλά με τον δικό του τρόπο» ανέφερε ο Γιάννης Κότσιρας.

Δείτε τη δημοσίευση:

Πηγή: protothema

READ MORE

LATEST NEWS