ΖΏΔΙΑ

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 02 μέχρι 08 Ιανουαρίου 2023

Lifenews

Υποδεχόμαστε το 2023 με σημαντικά αστρολογικά γεγονότα που αλλάζουν τα δεδομένα στην προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική μας ζωή.

ΚΡΙΟΣ 

Φίλοι μου Κριοί, η εβδομάδα θα τονώσει τη διάθεση σας για αλλαγή και διαφοροποίηση, θα είστε σε θέση να προχωρήσετε σε άμεσες πράξεις, θα νιώσετε έτοιμοι για διορθώσεις και μεταρρυθμίσεις. Σε θέματα σχέσεων και προσωπικών επαφών τερματίζουν οι συναισθηματικές εντάσεις, θα είστε επικοινωνιακοί και συνεννοήσιμοι, η λογική σκέψη θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις και να γιατρέψετε πληγές. Θα θελήσετε να ανανεωθείτε, θα πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις σε θέματα που θα αφορούν την πορεία και το μέλλον της επαγγελματικής σας ζωής αλλά και της προσωπικής σας σχέσης. Σε επαγγελματικά ζητήματα στόχο βάζετε να κερδίσετε τον θαυμασμό και την εκτίμηση. Στον αισθηματικό σας τομέα, εσείς οι ελεύθεροι θα την κυνηγήσετε την καινούργια γνωριμία, με τον τρόπο σας θα αφήσετε περιθώριο για προσεγγίσεις, πολύ καλά θα κάνετε και θα φλερτάρετε με αμεσότητα. Η εβδομάδα θα σας εφοδιάσει με δυναμισμό αποφασιστικότητα και εμπιστοσύνη στις δυνατότητες σας.

ΤΑΥΡΟΣ 

Φίλοι μου Ταύροι, προχωρήστε σε δυναμικά επαγγελματικά βήματα, μην αφήσετε τις νέες ευκαιρίες να σας φύγουν μέσα από τα χέρια. Ειλικρινείς και αποκαλυπτικές συζητήσεις θα γίνουν, λύνονται απορίες, θα δοθούν εξηγήσεις που θα σας βγάλουν από λανθασμένες θεωρίες ή εντυπώσεις. Αν επιθυμείτε να διεκδικήσετε, να συμφιλιωθείτε ή να επανασυνδεθείτε, τότε κινηθείτε άμεσα, τα γεγονότα και οι συγκύριες θα κινηθούν υπέρ σας. Τηλεφωνήματα, συναντήσεις και συζητήσεις θα έχουν θετική κατάληξη, θα καταφέρετε να επηρεάσετε και να φέρετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Σταθερότητα και ειλικρίνεια θα έχουν τόσο τα λόγια σας, όσο και οι πράξεις σας, με τον τρόπο που θα μιλήσετε και θα κινηθείτε θα κερδίσετε εκτίμηση και εμπιστοσύνη. Στον αισθηματικό σας τομέα για εσάς που σας ενδιαφέρουν οι δεσμεύσεις θα είναι σωστή χρονική στιγμή να περάσετε σε ανάλογες προτάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Φίλοι μου Δίδυμοι, αισιόδοξη θα είναι η σκέψη σας, θα βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας επαγγελματικά και αισθηματικά. Διορατικότητα και οξυδέρκεια θα σας χαρακτηρίζει, οι επαγγελματικές σας ιδέες θα είναι προχωρημένες, έξυπνες και επικερδείς. Ευνοούνται παρουσιάσεις, συνομιλίες, συνελεύσεις, σε επικοινωνιακά θέματα θα καταφέρετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Ουσιαστικές συζητήσεις θα γίνουν, θα σας δοθεί η ευκαιρία να συμφιλιωθείτε με φιλικό ή συγγενικό πρόσωπο που το τελευταίο καιρό οι σχέσεις σας ήταν τεταμένες. Συνάντηση θα έχετε με πρόσωπο αισθηματικού ενδιαφέροντος ίσως να αφόρα πρώην ταίρι σας, στο χέρι σας θα είναι η εξέλιξη των επαφών σας. Θα πάρετε τα πάνω σας, θα νιώσετε αυτοπεποίθηση, στόχος σας θα είναι να υπερισχύσετε και να εντυπωσιάσετε, προχωρήστε σε άμεσες ενέργειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Φίλοι μου Καρκίνοι, δραστηριοποιήστε, αναλαμβάνετε και διεκπεραιώνετε, ωστόσο προσοχή στο άγχος, δεν είναι ανάγκη να υπερφορτώσετε το πρόγραμμα σας. Οι χωρισμένοι είναι πολύ πιθανόν να προχωρήσετε σε πράξεις επανασύνδεσης, τολμηρές θα είναι οι σκέψεις και οι ενέργειες σας. Εσείς που διατηρείτε μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται να σκεφτείτε το ενδεχόμενο της δέσμευσης, ωστόσο αποφύγετε τάσεις ανυπομονησίας. Αυθόρμητες ενέργειες θα δώσουν ώθηση σε στάσιμες καταστάσεις επαγγελματικές και αισθηματικές. Η εβδομάδα θα σας βοηθήσει να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε, προτάσεις για φιλικές παρέες και διαφόρων ειδών κοινωνικές συναναστροφές θα σας ανανεώσουν, καταφθάνει και μια νέα γνωριμία που δε θα σας αφήσει αδιάφορους. Εσείς που είστε πολύ καιρό χωρίς σχέση θα έχετε την ευκαιρία να δώσετε νέα πνοή στην προσωπική σας ζωή.

ΛΕΩΝ 

Φίλοι μου Λέοντες, δεν αποκλείεται να προκύψουν τολμηρές εξομολογήσεις, βγαίνουν αλήθειες στο φως που θα σας βοηθήσουν να απεμπλακείτε από τα αρνητικά σενάρια ή τις συναισθηματικές προσκολλήσεις. Η αυτοπεποίθηση σας θα τονώσει την ψυχική σας δύναμη, δυναμικές αποφάσεις θα βάλετε σε εφαρμογή. Βγαίνει στην επιφάνεια η απελευθερωμένη και ατίθαση πλευρά του χαρακτήρα σας, σε αισθηματικό επίπεδο θα κάνετε το βήμα να προσεγγίσετε το πρόσωπο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας. Θα επιμεληθείτε την εξωτερική σας εμφάνιση, εντυπωσιακή θα είναι η εικόνα που θα προβάλετε προς τα έξω. Εσείς οι χωρισμένοι θα ξανασκεφτείτε το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης αυτή τη φορά πάνω σε τελείως διαφορετική βάση. Σε επαγγελματικά θέματα θα στοχεύσετε στη σταθερότητα και στην εξασφάλιση, θα αποφύγετε τα επιπόλαια και ριψοκίνδυνα ρίσκα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Αγαπητοί μου Παρθένοι, αμεσότητα και δυναμισμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Οι κινήσεις σας θα είναι μεθοδικές, θα καταφέρετε να φρενάρετε τις αρνητικές ή ανασταλτικές σκέψεις, θα είστε σε θέση να αποφύγετε τις επιπόλαιες επιλογές. Ο τρόπος χειρισμού σας και η επεξεργασία των πληροφοριών που θα λάβετε θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις, θα ανακαλύψετε τι πρέπει να κάνετε για να αντιμετωπίσετε τις δύσκολες καταστάσεις επαγγελματικές ή συναισθηματικές. Σε θέματα συμφωνιών ή οπουδήποτε χρειάζεται να δώσετε τελεσίδικες απαντήσεις θα σκεφτείτε σε βάθος και με σοβαρότητα. Θα επικεντρωθείτε σε θέματα οικογενειακά, θα ασχοληθείτε με το σπίτι σας και γενικότερα με υποθέσεις της άμεσης καθημερινότητας σας. Η ωριμότητα σας θα σας βοηθήσει να κατασταλάξετε συναισθηματικά, να σταθεροποιήσετε τις επιθυμίες σας και να αποφύγετε λάθη ή υπερβολές.

ΖΥΓΟΣ 

Φίλοι μου Ζυγοί, θα καταφέρετε να διαγράψετε από τη μνήμη σας δυσάρεστες καταστάσεις του παρελθόντος, η εβδομάδα θα σας βγάλει από τις πεσιμιστικές σκέψεις, παίρνετε τα πάνω σας αναθεωρείτε και προσεγγίζετε. Θα υπάρξουν ευχάριστα γεγονότα σε συναισθηματικά ζητήματα, για κάποιους από εσάς έρχεται αποκατάσταση θα παρθούν αποφάσεις για μελλοντικά θέματα. Για εσάς που διακόπηκε ο δεσμός σας και βιώνετε στάδιο χωρισμού είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει επανασύνδεση. Θα σας πλησιάσει πρόσωπο που τρέφει θερμό ενδιαφέρον για εσάς, εσείς που είστε χωρίς σχέση μην αρνηθείτε πρόταση για ραντεβού, θα υπάρξει ευχάριστη έκπληξη που θα ανανεώσει την ψυχολογία σας. Η εβδομάδα θα σας βοηθήσει να κινηθείτε απελευθερωμένα. Εστιάστε στα ευχάριστα γεγονότα που θα προκύψουν, αξιοποιήστε το άνοιγμα που θα σας δοθεί από μια καινούργια επαγγελματική πρόταση, θα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να επεκταθείτε και να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Φίλοι μου Σκορπιοί, θα καταφέρετε να βγείτε από ψευδαισθήσεις και ανασφάλειες, αφήνετε στην άκρη άτοπες φοβίες, η ανάγκη σας για ανανέωση θα σας βοηθήσει να αναλάβετε δυναμική δράση. Αν από καιρό σκέπτεστε να κάνετε κάποιες προτάσεις ή κινήσεις προσέγγισης ή να τηλεφωνήσετε σε κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, τώρα θα βρείτε τη δύναμη να το κάνετε, το αποτέλεσμα δε θα είναι ούτε αρνητικό ούτε αποκαρδιωτικό. Θα είστε σε θέση να πάρετε σωστές αποφάσεις σχετικά με θέματα επαγγελματικά και οικονομικά, τα βήματα σας θα είναι μελετημένα. Θα εναντιωθείτε σε καταστάσεις πιέσεις, είτε αυτές προέρχονται από τον εργασιακό σας τομέα, είτε από την προσωπική σας σχέση. Η ανάγκη σας για ελευθερία ενδεχομένως να κάνει τη στάση σας κάπως ακραία.

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Αγαπητοί μου Τοξότες, η εβδομάδα σας θα έχει ευχάριστα γεγονότα που αν τα αξιοποιήσετε θα καταφέρετε να βελτιώσετε τις συνθήκες τις καθημερινότητας σας. Η σκέψη σας θα είναι πρωτοποριακή, εμπνευσμένη και απελευθερωμένη. Σε προσωπικά θέματα ειλικρινείς κουβέντες και αποκαλυπτικά λόγια θα φέρουν άμεσα ξεκαθαρίσματα. Ανάγκη σας θα είναι να βάλετε σε μια σταθερή πορεία τα οικονομικά σας, οργανώνετε τις κινήσεις σας, τακτοποιείτε οφειλές. Η εβδομάδα θα απελευθερώσει τις διαθέσεις σας, θα εναντιωθείτε σε συντηρητικές κατευθύνσεις, θα νιώσετε έτοιμοι να δοκιμαστείτε και να προσχωρήσετε σε βήματα εξέλιξης. Παίρνετε απόφαση να διαφοροποιήσετε το κατεστημένο σας, τη βελτίωση θα αναζητήσετε, οι ενέργειες σας θα είναι ασυνήθιστες και δυναμικές. Με ουσιαστικές πράξεις θα προσεγγίσετε, δε θα αφήσετε τις ευκαιρίες αναξιοποίητες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θα χειριστείτε τις υποθέσεις σας δυναμικά και με ειλικρινείς προθέσεις. Στον αισθηματικό σας τομέα οι επαφές με το ταίρι σας θα κυλήσουν ομαλά, δεν θα υπάρξουν πεισματικές αντιπαραθέσεις και ανούσιες κόντρες. Η εβδομάδα θα σας ωθήσει σε πράξεις υλοποίησης, κάποιοι από εσάς ίσως να πάρετε την απόφαση να προχωρήσετε σε μια νέα αρχή ή να ξεκινήσετε ένα καινούριο εγχείρημα. Στις οικονομικές σας υποθέσεις οι εξελίξεις θα είναι θετικές θα σας βοηθήσουν να κινηθείτε με σταθερά βήματα. Αποκτάτε ζωτικότητα, θα θελήσετε να απαλλαγείτε από καταστάσεις στασιμότητας, θα είστε σε θέση να βάλετε στόχους και να τους κυνηγήσετε. Δραστηριοποιηθείτε και μην αφήσετε τον χρόνο να φύγει άπραγος, οι πρωτοβουλίες που θα αναλάβετε θα σας βγουν σε καλό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλοι μου Υδροχόοι, ανάγκη σας θα είναι η άνοδος, η βελτίωση και η υλοποίηση, αυτή τη φορά δεν θα αφήσετε τον χρόνο να φύγει άπραγος. Δυναμισμός θα σας διακρίνει, οι πράξεις σας και οι επιλογές σας θα είναι δημιουργικές. Ένα καινούργιο στάδιο ξεκινά για εσάς, από επαγγελματικής πλευράς μια νέα συνεργασία θα δώσει ώθηση στην καριέρα σας, οι άνεργοι θα βρείτε εργασία. Εσείς που είστε στο ξεκίνημα την επιχείρησης σας ευνοϊκή εξέλιξη θα έχουν τα σχέδια σας, περάστε σε άμεσες πράξεις, εμπιστευτείτε την κρίση σας. Η εβδομάδα θα σας ενισχύσει με ενθουσιασμό, αισιοδοξία και ζωτικότητα. Έντονη θα είναι η διάθεση σας να ρισκάρετε, να προχωρήσετε σε επεκτατικές επαγγελματικές ενέργειες, ωστόσο προσοχή στον υπερβολικό ενθουσιασμό. Ανησυχία θα υπάρξει στον αισθηματικό σας κόσμο, κάτι θα επιχειρήσετε να αλλάξετε ριζικά.

ΙΧΘΥΣ 

Φίλοι μου Ιχθείς, δυναμισμό και ώριμη επιμονή θα έχουν οι ενέργειες σας, η στάση σας θα είναι σοβαρή και υπεύθυνη. Η εβδομάδα σας φέρνει καινούργια ανοίγματα, στον επαγγελματικό τομέα έρχονται νέες ευκαιρίες που θα διαφοροποιήσουν τα δεδομένα. Δεν αποκλείεται να αλλάξουν οι άξιες και οι βλέψεις σας, θα αναζητήσετε ουσία, σταθερότητα και ποιότητα. Οι αποφάσεις σας δε θα είναι παρορμητικές, οι κινήσεις σας θα έχουν μέθοδο και στρατηγική, οι στόχοι σας θα αφορούν όχι μόνο παρόν αλλά και μέλλον. Στα αισθηματικά σας, απελευθερώνεστε, είναι πολύ πιθανόν να το ερωτευτείτε το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε, ωστόσο προσπαθήστε να χαλιναγωγήσετε τον υπερβολικό ενθουσιασμό, βάλετε μπροστά τη λογική και όχι την ένταση του συναισθήματος. Προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε τι ακριβώς νιώθετε και πως πρέπει να κινηθείτε.

ΠΗΓΗ: zwdia24.gr 

READ MORE

LATEST NEWS