PEOPLE

Μέγκαν Μαρκλ: Θα κυκλοφορήσει βιβλίο με απομνημονεύματα - Θα αποκαλύψει όσα δεν έγραψε ο Χάρι στο δικό του

Lifenews

Έρχεται σύντομα το « Spare»

Η βασιλική οικογένεια προετοιμάζεται για μια νέα επίθεση, καθώς μετά το βιβλίο του πρίγκιπα Χάρι το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 10 Ιανουαρίου, η Μέγκαν Μαρκλ ετοιμάζεται να δημοσιεύσει τα δικά της απομνημονεύματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail, η Δούκισσα του Sussex ετοιμάζει ένα αποκαλυπτικό βιβλίο το οποίο θα αποκαλύπτει όσα γεγονότα άφησε εκτός ο Χάρι με την επερχόμενη αυτοβιογραφία του που έχει τον τίτλο Spare.

Το βιβλίο του πρίγκιπα Χάρι φέρεται τελικά να μην επιτίθεται σφόδρα στον βασιλιά Κάρολο Γ' αλλά να επικεντρώνει τα πυρά του στον πρίγκιπα Γουίλιαμ με αποτέλεσμα οι περί την βασιλική οικογένεια να φοβούνται ότι τα δύο αδέρφια, Χάρι και Γουίλιαμ, δεν θα μπορέσουν να συμφιλιωθούν στη συνέχεια.

Σύμφωνα με μια πηγή του παλατιού που μίλησε στους Times του Λονδίνου: «Γενικά, νομίζω ότι το βιβλίο [θα είναι] χειρότερο για αυτούς από ό,τι περιμένει η βασιλική οικογένεια.

«Όλα αποκαλύπτονται. Για τον Βασιλιά Κάρολο τα πράγματα είναι ​​καλύτερα απ' ό,τι περίμενε, αλλά είναι πολύ σκληρό ιδιαίτερα με τον Γουίλιαμ αλλά ακόμη και με την Κέιτ. Υπάρχουν πολλές μικρές λεπτομέρειες και μια περιγραφή του καυγά μεταξύ των δύο αδελφών. Προσωπικά δεν μπορώ να δω πώς θα μπορέσουν ο Χάρι και ο Γουίλιαμ να συμφιλιωθούν μετά από αυτό».

Η αυτοβιογραφία του Χάρι

Με τις αιχμές στη πρόσφατη σειρά του στο Netflix, η νέα αυτοβιογραφία του πρίγκιπα Χάρι, Spare, αναμένεται να βαθύνει ακόμα περισσότερο την ρήξη. Στο ντοκιμαντέρ «Χάρι και Μέγκαν» στο Netflix, ο πρίγκιπας Χάρι μιλάει σχεδόν ανοικτά για το θέμα του τσακωμού με τον αδερφό του. Λέει χαρακτηριστικά, πως η οικογένεια του δεν τον υποστήριξε στο θέμα της Μέγκαν και πως «ενώ το παλάτι ήταν διατεθειμένο να πει ψέματα για να καλύψει τον αδερφό του Ουίλιαμ, αρνήθηκε να πει την αλήθεια για αυτόν και την Μέγκαν». Σύμφωνα με την Κάθριν Γουίλαν, ο Χάρι «φωτογραφίζει» την υπόθεση της εξωσυζυγικής σχέσης Ουίλιαμ - Ρόουζ Χάνμπερι.

Οι ισχυρισμοί της σειράς για ρατσισμό και άδικη μεταχείριση της Μέγκαν έχουν αναστατώσει τη βασιλική οικογένεια και η κατάσταση φαίνεται βέβαιο ότι θα επιδεινωθεί με τη δημοσίευση του βιβλίου του Χάρι σε εννέα ημέρες.

Τώρα όμως έχουν πληθύνει οι πληροφορίες ότι η Μέγκαν σκοπεύει να δημοσιεύσει τα δικά της απομνημονεύματα-βόμβα.

Σύμφωνα με μια πηγή των Times του Λονδίνου, η Δούκισσα του Sussex «σκέφτεται να είναι εντελώς ειλικρινής για την περίοδο που έζησε μέσα στην βασιλική οικογένεια… και δεν σκοπεύει να αφήσει καμία πέτρα που δεν θα σηκώσει . Και είναι πολλά τα φίδια που κρύβονται από κάτω»...

Το 2021 το ζευγάρι φέρεται να υπέγραψε συμφωνία τεσσάρων βιβλίων με τους εκδότες Penguin Random House.

Ο πρίγκιπας Χάρι λέγεται ότι έλαβε προκαταβολή 20 εκατομμυρίων δολαρίων για το Spare. Η Μέγκαν έχει ήδη κυκλοφορήσει το παιδικό της βιβλίο The Bench με τον ίδιο εκδότη και φημολογείται ότι το ζευγάρι δουλεύει για ένα βιβλίο «ευεξίας». Τώρα, πιστεύεται, ότι το άγνωστο μέχρι σήμερα τέταρτο βιβλίο θα είναι η αυτοβιογραφία της Μέγκαν.

Μια πολιτική καριέρα για την Μέγκαν

Ένα best seller με απομνημονεύματα είναι κάτι που συνηθίζεται στις ΗΠΑ, ιδιαίτερα για όσους έχουν φιλοδοξίες για πολιτική καριέρα, και δεδομένων των απόψεων της Μέγκαν για τα δικαιώματα των γυναικών, αλλά και άλλα κοινωνικά θέματα, η Δούκισα του Σάσεξ, φαίνεται, πως με το βιβλίο αυτό θα βάλει ένα ακόμα λιθαράκι στον δρόμο της για την Ουάσιγκτον.

Ένας άνθρωπος του Χόλιγουντ δήλωσε στην Κυριακάτικη Daily Mail: «Θα μου έκανε έκπληξη αν η Μέγκαν δεν δημοσίευε τη δική της ιστορία, για να είμαι ειλικρινής. Το Spare είναι ξεκάθαρα η ευκαιρία του πρίγκιπα Χάρι να το πει στη δική του, αλλά η δική της είναι εξίσου συναρπαστική. Θέλω να πω, πόσες ηθοποιοί καταλήγουν να παντρευτούν έναν Πρίγκιπα;».

Και πρόσθεσε: «Αν τρέφει πολιτικές φιλοδοξίες, θα ήταν ακόμη πιο λογικό», επισημαίνοντας ότι οι Πρόεδροι Κλίντον, Ομπάμα και Τραμπ έγραψαν βιβλία στα οποία και εξέθεσαν τις πεποιθήσεις τους πολύ πριν ξεκινήσουν την πολιτική τους πορεία για τον Λευκό Οίκο.

Με τους Κένεντι στο πλευρό τους

Η Δούκισσα του Σάσσεξ, Δημοκρατική εκ πεποιθήσεως, έχει έρθει κοντά και στην «βασιλική οικογένεια» της Αμερικής, την οικογένεια Κένεντι, και τιμήθηκε τον περασμένο μήνα μαζί με τον σύζυγό της με ένα βραβείο από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Robert F. Kennedy Human Rights.

Η ηγέτης της οργάνωσης Κέρι Κένεντι – ανιψιά του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Τζον Φ. Κένεντι – είπε ότι οι Σάσεξ έλαβαν το βραβείο για τη στάση τους ενάντια στον «δομικό ρατσισμό» στη βασιλική οικογένεια.

Η Meghan είναι επίσης καλή φίλη με τη φεμινίστρια Gloria Steinem, η οποία εξακολουθεί να ασχολείται στενά με τη φιλελεύθερη πολιτική. Ένας φίλος της κυρίας Στάινεμ είπε: «Η Μέγκαν έχει ισχυρές απόψεις που ευθυγραμμίζονται πολύ με αυτές της Γκλόρια όσον αφορά την κοινωνική δικαιοσύνη και τα δικαιώματα των γυναικών. Η Γκλόρια την ενθαρρύνει να κάνει τη φωνή της να ακουστεί δυνατά». Ορισμένοι φίλοι τους, όμως, έχουν προειδοποιήσει ότι οι Σάσεξ μπορεί να κινδυνεύουν από υπερβολική έκθεση.

Υπάρχει κίνδυνος overdose;

Ένα ανώτερο στέλεχος του Χόλιγουντ δήλωσε: «Είχαμε τη συνέντευξη της Oprah Winfrey, μετά τη σειρά του Netflix και τώρα έχουμε το βιβλίο του Χάρι. Πρέπει να ρωτήσετε αν ο κόσμος χρειάζεται πραγματικά να ακούσει την ιστορία της Meghan αυτή τη στιγμή; Αν τη συμβούλευα, θα προειδοποιούσα να μην κυκλοφορήσει ένα βιβλίο πολύ γρήγορα γιατί υπάρχει πολύ πραγματικός κίνδυνος να αρχίσουν οι άνθρωποι να βιώνουν την «κόπωση των Σάσσεξ».

Η Μανέττα έχει επιβλέψει για λογαριασμό του βασιλιά Καρόλου τη σειρά «The Crown» ως απεσταλμένη του στα γυρίσματα. Τώρα, μετά το ντοκιμαντέρ των Χάρι - Μέγκαν στο Netflix, εργάζεται πυρετωδώς για την επικοινωνιακή του αντεπίθεση...

Τα τρία πρώτα επεισόδια του ντοκιμαντέρ εστιάζονται στην ιστορία αγάπης του Χάρι και της Μέγκαν. Με τραγούδια της Νίνα Σιμόν και ασπρόμαυρες φωτογραφίες, το ζευγάρι μιλά για τον έρωτά του, με τη Μέγκαν να υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε τίποτα ούτε για τον Χάρι, ούτε για τη βρετανική βασιλική οικογένεια και ούτε ενδιαφέρθηκε ποτέ να μάθει.

«Έρχεται ένα σημείο όπου οι άνθρωποι μπορεί να αισθάνονται ότι έχουν ακούσει τις ίδιες ιστορίες πάρα πολλές φορές. Πρέπει να αλλάξουν την αφήγηση σε κάποιο στάδιο και να επικεντρωθούν στο μέλλον και όχι στο παρελθόν».

Εν τω μεταξύ, το βιβλίο του Χάρι έχει χαρακτηριστεί ως γραμμένο με «ακατέργαστη, βαθιά ειλικρίνεια». Ο Δούκας αναμένεται να ξεκινήσει την διαφημιστική προώθηση του βιβλίου του, την επόμενη Κυριακή με μια συνέντευξη στην εμβληματική εκπομπή της Αμερικής «60 Minutes» και με μια συνέντευξη από τον Tom Bradby του ITV στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Tom Bradby είναι ο δημοσιογράφος που είχε εξαιρετικές σχέσεις και με την μητέρα του Νταϊάνα αλλά και με το σύνολο της βασιλικής οικογένειας. Σχέσεις οι οποίες διερράγησαν όταν τα δύο αδέρφια ήρθαν σε κόντρα. Ο Tom Bradby τάχθηκε ανοικτά υπέρ των Χάρι και Μέγκαν, είχε μάλιστα πάρει την περίφημη συνέντευξη της Μέγκαν στη Νότια Αφρική στην οποία μίλησε για πρώτη φορά για τα προβλήματα που είχε στο παλάτι. Από τότε ο Tom Bradby έγινε το κόκκινο πανί για τον Γουίλιαμ και την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια.

Πηγή: protothema.gr

READ MORE

LATEST NEWS