LIFESTYLE

Σίσσυ Χρηστίδου: «Αγκαλιαστείτε πιο σφιχτά...» - Πρωτοχρονιά «στο σπίτι της μαμάς, για πρώτη φορά χωρίς τη μαμά»

Lifenews

«Η αγάπη όλα τα γιατρεύει»

To 2023 έφτασε και αρκετοί επώνυμοι θέλησαν να μοιραστούν τις σκέψεις που έκαναν, αποχαιρετώντας τη χρονιά που πέρασε.

Ανάμεσά τους και η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία πέρασε φέτος μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά, αφού έχασε τη μητέρα της, για την οποία έτρεφε μεγάλη αδυναμία.

Η παρουσιάστρια ήταν δίπλα της καθ' όλη τη διάρκεια της περιπέτειας της υγείας της και μάλιστα, συχνά ενημέρωνε τους διαδικτυακούς της φίλους για την πορεία της, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Φτάνοντας στο τέλος του 2022, η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε τον απολογισμό της για τη χρονιά που πέρασε και θέλησε να μοιραστεί με το κοινό της τις σκέψεις που έκανε, μόλις μπήκε στο πατρικό της, όπου και πέρασε την Πρωτοχρονιά.

«Στο σπίτι της μαμάς, για πρώτη φορά χωρίς τη μαμά, όμως με το χαμόγελο που της υποσχεθήκαμε… Όσοι ζείτε τέτοια πρώτα, τα πιο δύσκολα, αγκαλιαστείτε πιο σφιχτά.. Όσοι θέλατε να είστε σπιτι και δεν μπορέσατε, όσοι είστε σε κάποιο κρεβάτι νοσοκομείου ή είναι κάποιος που αγαπάτε, όσοι για κάποιο λόγο είστε μόνοι ή νιώθετε μόνοι… να ξέρετε.. δεν είστε.. Και όσοι έχετε την ευλογία να ζείτε τις πιο φωτεινές, τις πιο χαρούμενες γιορτές στείλτε χαρά, φως και αγάπη.. Η αγάπη όλα τα γιατρεύει.. και τα αγιάτρευτα.. Με το καλό να έρθει αυτή η χρονιά ρε παιδιά και ας φύγει ήσυχα, χωρίς να πάρει τίποτα.. Καλή χρονιά», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sissy (@sissychristidou)

Δείτε την ανάρτησή της.

READ MORE

LATEST NEWS