PEOPLE

Νίκος Μουτσινάς: «Είναι περίεργοι οι καιροί…» - Μια μεγάλη απροσδόκητη χαρά του επιφύλασσε το 2022

Lifenews

Η συγκινητική ανάρτηση

Ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε κι εκείνος να αποχαιρετήσει με μια ανάρτηση την χρονιά που πέρασε.

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram πως το 2022 περίμενε να φτάσει στο τέλος του, για να του δώσει μια απροσδόκητη χαρά.

Κάτω από ένα στιγμιότυπο από την παράσταση που πρωταγωνιστεί, με τίτλο «Η τρελή του Σαγιό», ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να ευχηθεί στους διαδικτυακούς του φίλους για τη νέα χρονιά.

Τόνισε μάλιστα, πως το τελευταίο διάστημα, οι άνθρωποι δοκιμάζονται από όλα όσα συμβαίνουν στην κοινωνία. Ευχήθηκε λοιπόν, στο κοινό του «μια χρονιά που θα το αφυπνίσει και θα του δώσει το επίπεδο ζωής που του αξίζει».

Πιο συγκεκριμένα, έγραψε: «Το άτιμο το ‘22 με περίμενε στο τέλος του για να μου δώσει μια πολύ μεγάλη απροσδόκητη χαρά.. Είναι μια αγαπημένη σκηνή στην τρελή του σαγιό που είμαι φέτος, τραβηγμένη από ένα πολύ αγαπημένο μου πρόσωπο, και θέλω να είναι η στιγμή που θα θυμάμαι από το ‘22… Να έχουμε μια χρονιά που θα μας αφυπνίσει και θα μας δώσει το επίπεδο ζωής που μας αξίζει.. Είναι περίεργοι οι καιροί…κάπως δοκιμαζόσαστε στο κομμάτι της αντοχής και της ανοχής μας.. Remember..we are beings of light».

Δείτε τη δημοσίευσή του

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Nikos Moutsinas (@nikosmoutsinas)

Πηγή: protothema.gr

READ MORE

LATEST NEWS