LIFESTYLE

Βίκυ Κουλιανού: «Ό,τι έχω φτιάξει και έχω χτίσει τα έκανα μόνη μου, δεν μου χάρισε κανείς τίποτα»

Lifenews

Η Βίκυ Κουλιανού έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και δεν δίστασε να αναφερθεί στις δύσκολες στιγμές της ζωής της και τις κακές συνεργασίες της στον χώρο του θεάματος.

Το μοντέλο μίλησε στο περιοδικό «ΕΓΩ» και αρχικά, αποκάλυψε ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της.

«Δεν μπορώ να θυμηθώ ένα έντονο τραύμα, πλην της απώλειας του πατέρα μου. Ήταν κάτι άγριο, που δύσκολα μπορεί να ξεπεραστεί», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Είμαι μια γυναίκα που θεωρώ τον εαυτό μου δυνατό και διανύω τη ζωή μου κυρίως μόνη μου, γιατί δεν έχω πάντα κάποιον να με βοηθάει. Ό,τι έχω φτιάξει και έχω χτίσει τα έκανα κυρίως μόνη μου, δεν μου χάρισε κανείς τίποτα. Βεβαίως, στην πορεία της ζωής μου υπήρχαν άνθρωποι που επαγγελματικά με βοήθησαν με τον τρόπο τους. Δεν έμενα πάντως ποτέ στη "φωλιά" της ασφάλειας, γιατί είμαι ένα άτομο που μονίμως ρισκάρει».

Όσο για το κασέ που έπαιρνε στο παρελθόν και ξεπερνούσε το 1 εκατ. δραχμές για ένα μόνο σόου, δήλωσε: «Υπήρχαν εποχές που πραγματικά τα χρήματα ήταν σε άλλο επίπεδο από αυτό που είναι τώρα. Δεν έχω ξοδέψει τα λεφτά μου και θεωρώ ότι αυτό που έπρεπε να κάνω, το έχω κάνει. Από την άλλη βέβαια, τα λεφτά είναι για να ξοδεύονται».

Τέλος, αποκάλυψε αν έχει αντιμετωπίσει κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του μόντελινγκ ή στο θέατρο. «Ποτέ. Ούτε μια φορά, ούτε στο μόντελινγκ, ούτε στο θέατρο. Δεν έχω αισθανθεί αυτή την απειλή που ακούω δεξιά και αριστερά και με πληγώνει βαθύτατα», δήλωσε κλείνοντας.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

READ MORE

LATEST NEWS