LIFESTYLE

One: Η επανένωση του πιο γνωστού ελληνικού boy band - Το παρασκήνιο της διάλυσής του

Lifenews

Η μπάντα έβγαλε έξι άλμπουμ

Ήταν 1999 όταν η Ελλάδα γνώριζε το πρώτο της ανδρικό μουσικό γκρουπ. Το όνομα ήταν "One" και η ιδέα ήταν του Γιώργου Θεοφάνους που έγραφε και τα κομμάτια, με την μπάντα να γνωρίζει τεράστια επιτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο μέσα σε ελάχιστο χρόνο.

Το συγκρότημα αποτελούσαν οι: Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Πάνος Τσερπές, Φίλιππος Κωνσταντίνος, Δημήτρης Κουτσαβλάκης και Αργύρης Ναστόπουλος, ενώ ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου που αποχώρησε το 2003 αντικαταστάθηκε από τον Δήμο Μπέκε.

Η μπάντα έβγαλε έξι άλμπουμ και εκπροσώπησε το 2002 την Κύπρο στη Eurovision με το κομμάτι "Gimme" καταλαμβάνοντας την άκρως επιτυχημένη έκτη θέση. Το Gimme ήταν ένα κομμάτι του Θεοφάνους.

Το τέλος του γκρουπ ήρθε το 2005.

Ο Πάνος Τσερπές ασχολήθηκε με τη μουσική αλλά κυρίως με την ηθοποιία, ο Φίλιππος Κωνσταντίνος επίσης ασχολήθηκε με την υποκριτική, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου κατάφερε να κάνει μεγάλη σόλο καριέρα στο τραγούδι, ο Δημήτρης Κουτσαβλάκης είχε απομακρυνθεί από τη δημοσιότητα, ο Αργύρης Ναστόπουλος ασχολήθηκε με τη διοργάνωση μουσικών events ενώ είναι επαγγελματίας DJ, ενώ φυσικά και ο Δήμος Μπέκε έχει κάνει τη δική του πορεία στο τραγούδι.

Η επανένωση των One
Το 2020 το συγκρότημα ενώθηκε ξανά, και τώρα έκανε το τηλεοπτικό του come back στην εκπομπή "Πάμε Δανάη".

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου υποδέχτηκε στο πλατό του "Πάμε Δανάη!" τους One και ερμήνευσαν μαζί όλες τις επιτυχίες του boyband που έχουμε αγαπήσει. O τραγουδιστής εμφανίζεται μαζί με τους One και τον Γιώργο Παπαδόπουλο κάθε Σάββατο στο "Notes Live" στην Κύπρο.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, η σχέση τους βρίσκεται "στην καλύτερη της φάση".

Σημειώνεται πάντως πως ο Γιώργος Θεοφάνους είχε αντιδράσει στην επανένωση του γκρουπ.

"Οι ONE δεν θα υπήρχαν αν δεν τους φτιάχναμε μια ομάδα ανθρώπων, όχι μόνο εγώ, αλλά δεν έχει σημασία αυτό. Ήταν ένα πρότζεκτ, το οποίο θα μπορούσε να υπάρχει όπως υπάρχει και ο Κωνσταντίνος μόνος του", είχε πει ο Γιώργος Θεοφάνους. "Δεν είναι δικαίωμά τους να ενωθούν, ούτε νομικά δεν έχουν δικαίωμα, αλλά δεν πειράζει. Σε καμία περίπτωση δεν θα στερούσα εγώ αυτή τη χαρά από έναν άνθρωπο. Με τις ευχές μου, όσο μπορούν να ζουν από αυτό, μακάρι".

Από τη δική του μεριά ο Πάνος Τσερπές είχε ρίξει την ευθύνη για τη διάλυση της μπάντας στον ίδιο τον Γ. Θεοφάνους.

Πηγή: news247.gr

READ MORE

LATEST NEWS