HOLLYWOOD NEWS

Αριάνα Γκράντε: Ως άλλος «Άγιος Βασίλης» μοίρασε δώρα σε παιδιά που νοσηλεύονται σε νοσοκομείο του Μάντσεστερ

Lifenews

Η τραγουδίστρια βοηθά τους πολίτες του Μάντσεστερ και κυρίως τα παιδιά, κάθε χρόνο μετά τη βομβιστική επίθεση του 2017

Η Αριάνα Γκράντε, ως άλλος Άγιος Βασίλης, χάρισε χαμόγελα σε παιδιά, τα οποία βρίσκονται σε νοσοκομεία παίδων του Μάντσεστερ, αφήνοντάς τους δώρα κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Η διάσημη τραγουδίστρια, είναι γνωστό πως έχει μακροχρόνια σχέση με τη φιλανθρωπική οργάνωση Royal Manchester Children's Hospital, μετά από την επίθεση στο Manchester Arena το 2017, στην οποία σκοτώθηκαν 22 άνθρωποι.

Τη Δευτέρα, η φιλανθρωπική οργάνωση του νοσοκομείου, κοινοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες δεκάδων πολύχρωμων δώρων κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, ευχαριστώντας τη δημοφιλή τραγουδίστρια.

«Σ' ευχαριστούμε, Αριάνα! Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που λάβαμε χριστουγεννιάτικα δώρα για τους μικρούς μας ασθενείς από την Ariana Grande» δημοσίευτηκε στο Twitter και το Instagram.

Τα δώρα από την Γκράντε διανεμήθηκαν σε μωρά, παιδιά και εφήβους σε παιδιατρικούς θαλάμους στο Βασιλικό Νοσοκομείο Παίδων του Μάντσεστερ, στα Νοσοκομεία Trafford, στο Νοσοκομείο Wythenshawe και στο Γενικό Νοσοκομείο του Βόρειου Μάντσεστερ.

«Είναι συγκινητικό που η Αριάνα για άλλη μια φορά με τόση αγάπη έκανε αυτή την ειδική δωρεά στην οικογένεια των νοσοκομείων μας» δήλωσε η Τάνια Χάμιντ, προσωρινή διευθύντρια του Manchester Foundation Trust Charity, στην ανάρτηση στο Instagram. «Γνωρίζουμε ότι το Μάντσεστερ, και συγκεκριμένα το Βασιλικό Νοσοκομείο Παίδων του Μάντσεστερ, κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της Αριάνα».
Grande66687

Πέρυσι, η 29χρονη τραγουδίστρια παρέδωσε 1.000 δώρα σε παιδιά στο Μάντσεστερ που νοσηλεύονταν τα Χριστούγεννα. Το 2020, έδωσε ένα κουπόνι Amazon 100 λιρών σε κάθε νεαρό ασθενή στο Βασιλικό Νοσοκομείο Παίδων του Μάντσεστερ και στο Βασιλικό Ιατρείο του Μάντσεστερ.

Επίσης, τα τελευταία πέντε χρόνια, η Γκράντε διατηρούσε στενούς δεσμούς με το Μάντσεστερ, και μάλιστα έγινε επίτιμη πολίτης μετά τη συναυλία της στο One Love Manchester, που πραγματοποιήθηκε για να συγκεντρώσει χρήματα για τα θύματα της επίθεσης στο Manchester Arena, λίγες εβδομάδες μετά τη βομβιστική επίθεση.

READ MORE

LATEST NEWS