LIFESTYLE

Χριστίνα Μπόμπα: «Δεν ήξερα πως θα τις θηλάσω και πως θα κοιμηθώ, για δύο μήνες, ήμουν σαν φυτό»

Lifenews

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης μετά τον ερχομό των δίδυμων κοριτσιών τους, έχουν ολοκληρώσει την οικογένεια που πάντα ονειρευόντουσαν.

Από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκαν οι μικρές Αριάνα και Φιλίππα Τανιμανίδη, το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας και δεν μπορει να πάρει τα μάτια του από τα μωράκια τους. Όσο μεγαλώνουν μάλιστα, οι μικρούλες γίνονται ολοένα και πιο όμορφες και οι δυο νέοι γονείς, δεν γίνεται να τους χαλάσουν κανένα χατίρι.

Η Χριστίνα Μπόμπα σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τις κόρες της αλλά και για την εξωσωματική γονιμοποίηση.

«Προσπαθούσαμε πολύ καιρό και το θέλαμε τόσο πολύ. Όταν γέν­νησα, δεν μπορώ να πω ότι όλα ήταν ρόδινα. Μια γυναίκα, σε αυτήν τη φάση της ζωής της, περνά πολλές ορμονικές αλλαγές και έχει τεράστια ευθύνη. Αλλάζει εντελώς η ταυτότητά της. Προσωπικά, ενώ ένιωθα ευτυχία που είχα τις μικρές, παράλληλα, κάποια βράδια μπορεί και να έκλαιγα. Ήταν οι ορμόνες; Ήταν οι ευθύνες; Ήμουν πολύ φορτισμένη συναισθηματικά, είχαν αλλάξει το σώμα και ή ζωή μου. Δεν ήξερα πως θα τις θηλάσω και πως θα κοιμηθώ. Για δύο μήνες, ήμουν σαν φυτό – χαρούμενο φυτό και δεν επικοινωνούσα με τον κόσμο. 'Όταν ήμουν με φίλους, εκείνοι συζητούσαν, κι εγώ ασχολούμουν με τα κορίτσια. Κοιμόμουν για ένα τέταρτο και πεταγόμουν».

Επικοινώνησες το γεγονός ότι έκανες εξωσωματική γονιμοποίηση, μια απαιτητική διαδικασία.

Πιο απαιτητικό ήταν το πριν, όταν δεν ερχόταν η εγκυμοσύνη και δεν ξέραμε γιατί. Περνούσαν οι μήνες και δεν γινόταν τίποτα. Αυτό ήταν το δύσκολο. Με την εξωσωματική τα καταφέραμε με την πρώτη προσπάθεια. Όταν έρχονται τα παιδιά, όμως, νιώθεις τέτοια χαρά και πληρότητα που δεν θυμάσαι τίποτα από το διάστημα που προσπαθούσες χωρίς αποτέλεσμα.

Με ποιον μοιραζόσουν αυτή την αγωνία σου;

Με τον Σάκη και τους γονείς μου. Είμαι ανοιχτός άνθρωπος και εξέφραζα τα συναισθήματά μου.

Πηγή: gossiptv

READ MORE

LATEST NEWS