LIFESTYLE

Το περίμενε 23 ολόκληρα χρόνια - Η συγκινητική ανακοίνωση της Τάμτα

Lifenews

Η Τάμτα είναι μία πολύ αγαπημένη τραγουδίστρια, η οποία όλα αυτά τα χρόνια ξεχωρίζει μέσα από τα πολύ εκκεντρικά look, που κάνει είτε στα video clip της είτε στις μέχρι σήμερα live εμφανίσεις της.

Πρόσφατα μάλιστα το όνομα της τραγουδίστριας συζητήθηκε τόσο λόγω της έντονης εμφάνισης, που έκανε στα Madwalk αλλά και μέσα από μία φωτογραφία, που δημοσίευσε στο προφίλ της στο instagram, που για κάποιους σηματοδότησε, πως είναι έγκυος.

Η Τάμτα είναι γεγονός, πως έχει ήδη μία κόρη και μάλιστα, πως είναι σε σχέση και πολύ καλά στα προσωπικά της μαζί με τον Πάρι Κασιδόκωστα. Μέσα από συνέντευξη, που είχε παραχωρήσει είχε κάνει ξεκάθαρο το αν επιθυμεί να παντρευτεί ξανά:

«Έχω παντρευτεί, έχω βάλει νυφικό, το έχω κάνει μια φορά. Δεν ήμουν και ποτέ το κορίτσι που ονειρευόταν να παντρευτεί. Παρ’ όλα αυτά έκανα πολύ μικρή τον γάμο. Αν τύχει δεύτερη φορά απλά, λιτά. Δεν μπορώ…Ναι είμαι ερωτευμένη, πάνε χρόνια… Τι να φύγει ο έρωτας; Είναι μεγάλη συζήτηση. Ουσιαστικό συναίσθημα για μένα είναι η αγάπη. Για μένα προσωπικά η αγάπη είναι, δεν νομίζω ότι υπάρχει μεγαλύτερο συναίσθημα από αυτό.

Ο Πάρις έχει έναν ανεξήγητο ενθουσιασμό. Εγώ δεν είμαι τόσο ενθουσιώδης. Είμαι σχεδόν ξινή. Ενθουσιάζεται με πράγματα και μου φαίνεται πάρα πολύ cute! Το θαυμάζω αυτό και με τρελαίνει. Με ανανεώνει…», είχε δηλώσει η Τάμτα.

Η ευχάριστη ανάρτηση της Τάμτα
Στα ευχάριστα για την τραγουδίστρια την Τετάρτη 28/12 έκανε μία νέα ανάρτηση στο λογαριασμό της στο instagram, με την οποία έκανε γνωστό, πως μετά από τόσα χρόνια στην Ελλάδα τώρα κατάφερε να βγάλει την ελληνική ταυτότητα.

«Μετά από 23 χρόνια επιτέλους… Μεγάλη χαρά και συγκίνηση», έγραψε η Τάμτα.

Πηγή: youweekly.gr

 

READ MORE

LATEST NEWS