LIFESTYLE

Μαντώ: Σε ρόλο ηγουμένης μοναστηριού σε μιούζικαλ - «Για μένα είναι μια υπέρβαση, κάτι καινούργιο»

Lifenews

Η Μαντώ ερμηνεύει τον ρόλο μιας ηγουμένης μοναστηριού

Απο 25 Δεκεμβρίου η «Μελωδία της ευτυχίας», που θα παρουσιαστεί στο θέατρο του Κολλεγίου-Αθηνών από τις 25 Δεκεμβρίου έως τις 22 Ιανουάριου, είναι η αληθινή ιστορία της οικογένειας Φον Τραπ, που έγινε μιούζικαλ και στη συνέχεια, το 1965, ταινία, η οποία απέσπασε πέντε Όσκαρ και έκανε ρεκόρ εισπράξεων.

Η Μαντώ ερμηνεύει τον ρόλο μιας ηγουμένης μοναστηριού, στο οποίο καταφεύγει μια νεαρή κοπέλα, που δεν έχει οικογένεια.

«Αυτός ο ρόλος ήταν πολύ προχωρημένος για την εποχή του έργου, γιατί η ηγουμένη προτρέπει το κορίτσι να φύγει από το μοναστήρι και να ζήσει τη ζωή της και τον έρωτα. Γιατί θεωρεί πως η αγάπη μιας γυναίκας για έναν άντρα είναι το ίδιο ιερή με την αγάπη της για τον θεό. Κάτι πολύ προχωρημένο για εκείνη την εποχή. Και φυσικά με αντιπροσωπεύει απόλυτα η άποψη», αναφέρει η Μαντώ.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια δεν διστάζει να αποκαλύψει πώς νιώθει με τις απαιτήσεις μιας θεατρικής σκηνοθεσίας: «Είναι πολύ απαιτητικό το έργο, γιατί εγώ δεν είμαι ηθοποιός, αλλά πρέπει να αποστηθίσω αρκετές σελίδες. Και φυσικά καταβάλλω πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια από τους συναδέλφους, που είναι κατεξοχήν ηθοποιοί.

Όπως εκείνοι, αντίστοιχα, καταβάλλουν μεγαλύτερη προσπάθεια για να μάθουν τα τραγούδια, που για μένα είναι πιο εύκολο. Αλλά είμαι άνθρωπος που προσαρμόζομαι εύκολα. Το μουσικό θέατρο γενικά είναι δύσκολο εγχείρημα, καθώς συνδυάζει υποκριτική με τραγούδι και χορό. Και εμείς πρέπει να τοποθετούμαστε με συγκεκριμένο τρόπο πάνω στα σκηνικά. Είναι δύσκολο και το τραγούδι, γιατί είναι καθαρά λυρικό.

Δηλαδή για τον ρόλο μου θα χρησιμοποιήσω την κλασική, οπερετική μου φωνή για να τραγουδήσω, που ναι μεν έχω τη δυνατότητα αυτή, αλλά δεν είμαι εκπαιδευμένη κλασική τραγουδίστρια. Είμαι μοντέρνα, ποπ, τζαζ τραγουδίστρια. Οπότε για μένα είναι μια υπέρβαση, κάτι καινούργιο».

Πηγή: Secret/gossip-tv.gr

READ MORE

LATEST NEWS