LIFESTYLE

Χρήστος Δάντης: Η ανάρτηση μετά την ανακοίνωση της συμμετοχής της Ασημίνας Χατζηανδρέου στο Survivor All Star

Lifenews

Το μεσημέρι του Σαββάτου 24 Δεκεμβρίου κυκλοφόρησε ένα ακόμη τρέιλερ για το Survivor All Star το οποίο αναμένεται κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιανουαρίου. Στο νέο πέμπτο βίντεο αποκαλύφθηκαν μερικά ακόμη πρόσωπα που θα συμμετάσχουν στο ριάλιτι επιβίωσης και θα ριχτούν στους στίβους μάχης. Μία από τις διαγωνιζόμενες που επανέρχονται στον Άγιο Δομίνικο, όπως αποκαλύφθηκε, θα είναι και η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Μέχρι στιγμής ο ΣΚΑΪ έχει ανακοινώσει 21 παίκτες και ανάμεσα σε αυτούς και η ποδοσφαιρίστρια, που συμμετείχε στο Survivor 2022 και κατάφερε να κατακτήσει την τρίτη θέση.

Η απόφαση της νεαρής αθλήτριας παρότι αρχικά δεν έβρισκε σύμφωνο τον Χρήστο Δάντη – όπως είχε η ίδια αποκαλύψει – τελικά ο τραγουδιστής φαίνεται να τη στηρίζει, καθώς λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της συμμετοχής της στο Survivor all Star, ο Χρήστος Δάντης θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα στήριξης στην αγαπημένη του.

Ο τραγουδιστής κοινοποίησε το βίντεο που ανακοίνωσε τη συμμετοχή της Ασημίνας Χατζηανδρέου στο ριάλιτι επιβίωσης και έγραψε: «Έλα ρε Ζήνα πολεμίστρια».

Δείτε το βίντεο από το Instagram του Χρήστου Δάντη

Το πέμπτο τρέιλερ

Τα πρόσωπα που θα περάσουν από τις δοκιμασίες και θα πλαισιώσουν τις ομάδες των μπλε και των κόκκινων εμφανίζονται με... το σταγονόμετρο σε τρείλερ που δίνονται στην κυκλοφορία από τον ΣΚΑΪ.

Στο πέμπτο τρέιλερ που δόθηκε στη δημοσιότητα την παραμονή των Χριστουγέννων, εμφανίζονται πέντε νέοι παίκτες. Πιο συγκεκριμένα στο βίντεο φαίνονται οι: Σταυρούλα Χρυσαειδή, Αφροδίτη Σκαφιδά, Κωνσταντίνος Βασάλος, Στέλλα Ανδρεάδου και Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Στο προηγούμενο και τέταρτο τρείλερ που κυκλοφόρησε είχαν αποκαλυφθεί ακόμα πέντε πρόσωπα επιστρέφουν στο ριάλιτι επιβίωσης. Στο βίντεο, φαίνονταν ο Κώστας Παπαδόπουλος, η Μελίνα Μεταξά, η Έλενα Χαμπέρη, ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Περικλής Κονδυλάτος.

Οι υπόλοιποι παίκτες που αναμένεται να ζήσουν μία ακόμα εμπερία στον Άγιο Δομίνικο είναι η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, ο Μάριος Πρίαμος, ο Ηλίας Γκότσης, ο Γιώργος Ασημακόπουλος, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Σάκης Κατσούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Νίκος Μπάρτζης, ο Στάθης Σχίζας, ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο

Σπύρος Μαρτίκας, η Εύη Σαλταφερίδου, η Κατερίνα Δαλάκα, η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Ηλίας Μπόγδανος.

Πηγή: protothema.gr

READ MORE

LATEST NEWS