HOLLYWOOD NEWS

Ντέμι Μουρ για το πρώτο της εγγόνι: «Μπαίνω στην εποχή της... καυτής γιαγιάς»

Lifenews

Δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό της

Ενθουσιασμένη με την εγκυμοσύνη της κόρης της, Ράμερ Γουίλις, η Ντέμι Μουρ μοιράστηκε τα νέα με τους ακολούθους της, εκφράζοντας τη μεγάλη χαρά της, που θα γίνει για πρώτη φορά γιαγιά.

Στις τελευταίες αναρτήσεις της Χολιγουντιανής σταρ στο Instagram πρωταγωνιστεί η εγκυμονούσα κόρη της, Ράμερ Γουίλις, με τη μητέρα της να μην μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό της.

«Μπαίνω στην εποχή της καυτής, τρελής, ανισόρροπης γιαγιάς» έγραψε η 60χρονη ηθοποιός στην πρώτη δημοσίευση που έκανε μέσα από το προφίλ της.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Μία μέρα μετά, ανέβασε ακόμη μία φωτογραφία της Ράμερ Γουίλις από τη διάκερια ενός υπερηχογραφήματος. Στο δωμάτιο της εξέτασης βρίσκεται η Μουρ, η Ράμερ και οι άλλες δύο κόρες της από τον γάμο με τον Μπρους Γουίλις, Ταλούλα και Σκάουτ.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, η ηθοποιός έγραψε: «Λέγοντας γεια στη μικρή μπουκίτσα!! Χαίρομαι για σένα, γλυκιά μου Ράμερ. Είναι τιμή μου να παρακολουθώ το ταξίδι σου στη μητρότητα και ανυπομονώ να καλωσορίσω αυτό το μωρό στον κόσμο».

Η 34χρονη Ράμερ Γουίλις περιμένει το πρώτο της παιδί με τον μουσικό Ντέρεκ Ρίτσαρντ Τόμας.

Την είδηση της εγκυμοσύνης της ανακοίνωσε η ίδια στα social media, μέσω μίας κοινής φωτογραφία της με τον σύντροφό της να φιλάει την κοιλιά. Πρόκειται για τα ίδια στιγμιότυπα που κοινοποίησε και η μητέρα της στους εκατομμύρια θαυμαστές της.

Κάτω από τη φωτογραφία του ζευγαριού, η Ντέμι Μουρ σχολίασε με κεφαλαία γράμματα: «Σε αγαπώ».

ΠΗΓΗ: Πρώτο θέμα 

READ MORE

LATEST NEWS