LIFESTYLE

Έλενα Λιασίδου: Συγκινεί μιλώντας για την επιλόχειο κατάθλιψη που είχε - «Δεν ήμουν έτοιμη για τη μητρότητα» (Βίντεο)

Lifenews

Όσα αποκάλυψε στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα»

Στην κάμερα της εκπομπής «Με αγάπη Χριστιάνα» παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη η Έλενα Λιασίδου, η οποία μίλησε στον δημοσιογράφο, Τάσο Ευαγγέλου.

Η αγαπημένη Κύπρια ηθοποιός μίλησε για το νέο της επαγγελματικό βήμα, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στον χώρο της υποκριτικής, αλλά και την επιλόχειο κατάθλιψη που βίωσε όταν έγινε μητέρα.

Αρχικά η ίδια αποκάλυψε πως τρία χρόνια μετά την τελευταία της συμμετοχή στη σειρά «Τατουάζ», άλλαξε επαγγελματική πορεία και εργάζεται ως ιδιαιτέρα του δημάρχου Αγλαντζιάς, κάτι που τη γεμίζει και την κάνει χαρούμενη.

Για την απουσία της από τα τηλεοπτικά δρώμενα ανέφερε: «Κάποιες φορές στη ζωή πρέπει να αλλάζουμε πορεία. Μετά το "Τατουάζ" το τηλέφωνό μου δεν χτύπησε από κανένα. Κάπου μέσα μου, με ενοχλεί. Η τηλεόραση μου λείπει πολύ. Από τριών χρονών αγαπούσα την υποκριτική, αγαπούσα την τηλεόραση. Γεύτηκα τη γλύκα να δουλεύεις στην τηλεόραση. Πιστεύω ότι τίποτα δεν τελειώνει…

Είμαι πολύ κοινωνική, αλλά δύσκολα δένομαι με τους ανθρώπους. Έχω κάνει φιλίες στο χώρο που κρατάω μέχρι σήμερα. Η δουλειά του ηθοποιού, είναι δεδομένο ότι δεν είναι σταθερή. Η αβεβαιότητα είναι πολύ δύσκολο πράγμα. Το παιδί που μεγαλώνω πρέπει να έχει ένα σωστό πρότυπο. Με το γιο μου είμαστε φιλαράκια. Όταν ξεκίνησα να δουλεύω στο καφέ ο γιος μου παραξενεύτηκε».

Η Έλενα Λιασίδου συγκίνησε μιλώντας για τη γέννηση του γιου της Αλέξανδρου και την επιλόχειο που βίωσε, λέγοντας: «Δεν ήμουν έτοιμη για τη μητρότητα. Τον πρώτο χρόνο είχα επιλόχειο κατάθλιψη. Για χρόνια ένιωθα τύψεις για αυτό το πράγμα. Την επιλόχειο την αντιμετώπισα πολύ δύσκολα. Υπήρχαν στιγμές που δεν μπορούσα να φροντίζω το μωρό μου. Η επιλόχειος είναι επικίνδυνη και θέλει στήριξη. Δεν θυμάμαι τον πρώτο χρόνο του γιου μου. Ένας λόγος που δεν έκανα και ένα δεύτερο παιδί ήταν κι αυτός. Ο Αλέξανδρος είναι τα πάντα για μένα».

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή δήλωσε πως: «Δεν είναι εύκολο για έναν άντρα να δεχτεί μια γυναίκα με παιδί. Επειδή είχα ένα αποτυχημένο γάμο δεν ακυρώνω την αγάπη. Με τον πρώην σύζυγό μου ήμασταν μαζί 11 χρόνια. Θα έλεγα ναι σε ένα δεύτερο γάμο».

Δες τη συνέντευξη:

READ MORE

LATEST NEWS