LIFESTYLE

Η πανέμορφη Ελληνίδα αγκαλιά με το σκυλάκι της αποκάλυψε πως είναι έγκυος

LifenewsTeam

Δες ποια είναι

Το τελευταίο διάστημα χάθηκε από τα social media και ο λόγος είναι το πιο ευχάριστο γεγονός της ζωής της.

Η Τζούλια Κόλλια που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks είναι έγκυος για πρώτη φορά. Η ξανθιά καλλονή το ανακοίνωσε μέσα από τα social media ποζάροντας με το σκυλάκι της κρατώντας το τεστ εγκυμοσύνης. 

Η Τζούλια σε λίγους μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτα της με τον σύζυγο της, Κωνσταντίνο Μακρυγιώργη που είναι πέντε χρόνια μαζί.  

Συγκεκριμένα έγραψε: «3 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ. Στην πιο όμορφη έκπληξη της ζωής μας. Ο charmie (αυτό το πλασματάκι που το τελευταίο 1 χρόνο έχει αλλάξει τη ζωή μας) κι εγώ στη κυριολεξία ξαφνιάσαμε τον μπαμπά @makrygiorgis.plasticsurgeon όταν εμφανίστηκε μπροστά του από το πουθενά με το τεστ στο στόμα. Να λοιπόν ο λόγος που το τελευταίο καιρό απέχω λίγο από τα social, ο λόγος που η ρίζα μου κοντεύει να φτάσει στα αυτιά και ο λόγος που νιώθω συνεχώς εξαντλημένη!

Τα συναισθήματα αυτούς τους 3 μήνες πιο έντονα από ποτέ… εναλλαγές διάθεσης για κάτι παντελώς νέο και πρωτόγνωρο!

Ήρθε η στιγμή λοιπόν και για εμάς @makrygiorgis.plasticsurgeon να υποδεχτούμε το πρώτο μας μπεμπάκι σε λίγους μήνες από τώρα PS: στο ενδιάμεσο μανούλες θα χρειαστώ κάθε πολύτιμη συμβουλή σας! Σας φιλώ».

READ MORE

LATEST NEWS