HOLLYWOOD NEWS

Kylian Mbappé: Αυτή είναι η καλλονή τρανς σύντροφος του Γάλλου ποδοσφαιριστή (Φώτος)

Lifenews

Μάθε όλες τις λεπτομέρειες

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστή της Παρί Σαν Ζερμέν είναι σίγουρα ένα από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν στο φετινό Μουντιάλ, με την ομάδα του να έφτασε μέχρι τον τελικό, χάνοντας από την Αργεντινή.

Ο γοητευτικός ποδοσφαιριστής ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είναι σε σχέση εδώ και μήνες με το τρανς μοντέλο, Ines Rau.

Ο Kylian Mbappé πρόσφατα εθεάθη με το τρανς μοντέλο κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τις φήμες που τον θέλουν να είναι σε σχέση με τη Βελγίδα καλλονή, Rose Berdman.

Η Γαλλίδα είναι το πρώτο τρανς μοντέλο που έγινε εξώφυλλο στο Playboy το 2017 και είχε γράψει ιστορία. Η Rau είναι μοντέλο και παρουσιάστρια και έγινε γνωστή στον κόσμο λόγω της συγκεκριμένης φωτογράφισης.

Για πολύ καιρό η ίδια δεν είχε μιλήσει για το φύλο της, γιατί όπως υποστήριξε φοβόταν. Όμως όπως αποκάλυψε κάποια στιγμή αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για τη ζωή της, τόλμησε και έκανε αποκαλύψεις για εκείνην. 

Το όμορφο μοντέλο εμφανίστηκε για πρώτη φορά με τον άσο της Γαλλίας πριν από μήνες στις Κάννες. Έκτοτε έχουν βρεθεί μαζί σε διάφορες εκδηλώσεις ενώ τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι έκαναν μαζί διακοπές και υπάρχει και κοινή φωτογραφία από γιοτ αλλά και στην παραλία.

Δες φωτογραφίες:

READ MORE

LATEST NEWS