LIFESTYLE

GNTM 5: Αποχώρησε λίγο πριν τον τελικό και ξέσπασαν σε κλάματα (Βίντεο)

Lifenews

Οι φωτογραφίες της δεν έπεισαν τους κριτές

Η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό του GNTM 5 έχει ξεκινήσει, καθώς την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου θα αναδειχθεί η μεγάλη νικήτρια.

Η τελική 5αδα μαζί με τους κριτές βρέθηκαν στη Ρώμη, όπου κλήθηκαν να φωτογραφηθούν σε δύο διαφορετικά concept, που με αυτές τις φωτογραφίες θα κρινόταν το αποτέλεσμα.

Για τη δοκιμασία αποχώρησης οι συμμετέχουσες βρέθηκαν σε ένα κτήμα, λίγο έξω από την Ρώμη κι εκεί τις περίμενε μία μεγάλη έκπληξη.

Η Σοφία Χατζηπαντελή επέστρεψε στο GNTM 5 για να εμψυχώσει τα κορίτσια και να τις δώσει πολύτιμες συμβουλές. Το concept της φωτογράφιση ήταν εμπνευσμένη από τον ιταλικό κινηματογράφο και απεικόνιζε την αρχή και το τέλος μιας σχέσης.

Στο πρώτο μέρος τα μοντέλα κλήθηκαν να ποζάρουν φλερτάροντας τον άντρα που τις ενδιαφέρει και στο δεύτερο μέρος να αναπαραστήσουν το τέλος μιας σχέσης, προβάλλοντας το «μεσογειακό» ταπεραμέντο τους, με τα κορίτσια σε γενικές γραμμές να τα πήγαν εξαιρετικά.

Οι φωτογραφίες που έφτασαν στο πλατό ήταν ικανοποιητικές, με τα μοντέλα να πήραν στο σύνολο θετικά σχόλια. Το αποτέλεσμα για την αποχώρησε κρίθηκε στις λεπτομέρειες και το μοντέλο που έφυγε λίγο πριν τον τελικό ήταν η Μάρα.

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS