LIFESTYLE

Νικόλας Ιωαννίδης: Η απρόσμενη συνάντηση στο αεροδρόμιο και η συγκινητική του εξομολόγηση - «Λύγισαν τα πόδια μου…»

Lifenews

Δες τη δημοσίευση του

Στο Ηράκλειο Κρήτης βρέθηκε το Σαββατοκύριακο ο Νικόλας Ιωαννίδης, ο οποίος το βράδυ της Δευτέρας 19 Δεκεμβρίου, επέστρεψε πίσω στην Κύπρο.

Ο γνωστός influencer και επιχειρηματίας αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την απρόσμενη συνάντηση που είχε στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Συγκεκριμένα αποκάλυψε πως συναντήθηκε με μια άγνωστη γυναίκα, που έχασε τη μητέρα της μια ημέρα πριν το θάνατο της μητέρας του και όπως ανέφερε, ήθελε να τον συναντήσει από κοντά.

Χαρακτηριστικά έγραψε: «Κλείνοντας την γεμάτη με ρούχα και αναμνήσεις βαλίτσα μου φώναξα την σκέψη μου δυνατά στους συνταξιδιώτες μου! Πεθύμησα να με περιμένει κάποιος στην έξοδο του αεροδρομίου με ένα πλατύ χαμόγελο και μια ζεστή αγκαλιά. Πάνε πολλά χρόνια να ζήσω μια τέτοια στιγμή! Χαμογέλασαν όσοι με άκουσαν, συμφώνησαν μαζί μου και προχωρήσαμε προς την έξοδο με προορισμό τα σπίτια μας!

Και ξαφνικά βλέπω τον Μάριο να μιλάει με μια γυναίκα και να με δείχνει λέγοντας αυτός είναι ο Νικόλας Ιωαννίδης! Με αγωνία η γυναίκα μου λέει μπορείτε να περιμένετε; Μια νεαρή κοπέλα θέλει να σας γνωρίσει.

Πριν καταλάβω τι έγινε πριν προλάβει ο Μάριος να μου πει τι έγινε βλέπω μια κοπέλα να τρέχει με το πιο ωραίο χαμόγελο και την πιο ζεστή αγκαλιά! Και μου ψιθύρισε. Σε περίμενα να σε γνωρίσω. Έχασα και εγώ την μητέρα μου μια μέρα διαφορά με την δική σου!

Με την ίδια ασθένεια! Και μου κόπηκε ο χτύπος της καρδίας. Λύγισαν τα πόδια μου! Και είδα τα δάκρυα της! Και την έσφιξα. Την φίλησα κατανοώντας τον πόνο της. Μέσα σε μια σκέψη απαντήθηκε η επιθυμία μου. Ένα χαμόγελο και μια ζεστή αγκαλιά!».

Δες την ανάρτηση του:

READ MORE

LATEST NEWS