LIFESTYLE

Εικόνες σοκ από τον άγριο ξυλοδαρμό της βαφτιστήρας του Τριαντάφυλλου: «Θα με σκότωνε» - Δες πως σώθηκε

Lifenews

Απίστευτο περιστατικό

Η 22χρονη βαφτιστήρα του τραγουδιστή Τριαντάφυλλου έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφο της και μίλησε για την εφιαλτική εμπειρία της στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» αποκαλύπτοντας πως σώθηκε αφού όπως υποστηρίζει θα την σκότωνε. 

Σύμφωνα με τα όσα περιέγραψε η ίδια, όλα ξεκίνησαν στις 3 Δεκεμβρίου τα ξημερώματα, όταν το ζευγάρι βγήκε από το κέντρο που διασκέδαζε στη Ρόδο. «Είχαμε κανονίσει να βγούμε για φαγητό με τον ξάδελφό του. Όταν φύγαμε, άρχισε να μου φωνάζει και να τσακώνεται. Ασχολούμαστε με άλογα. Το απόγευμα είχα βγάλει βόλτα το άλογο και όταν επιστρέψαμε ήταν λίγο πρησμένο το πόδι του. Αυτή ήταν η αφορμή. Με πέταξε στο πεζοδρόμιο, με χτυπούσε. Τρεις φορές πήγα να ξεφύγω. Ο ξάδερφος του προσπαθούσε να με πάρει από τα χέρια του. Την τελευταία φορά που προσπάθησα να φύγω, με έπιασε από τα μαλλιά και άρχισε να με σέρνει. Για να με αφήσει έφαγε ξύλο από τον ξάδερφο του γιατί δεν με άφηνε από τα χέρια του». Ο ξάδερφος του 33χρονου την είδε που ήταν μέσα στα αίματα και του είπε να πάνε στο νοσοκομείο αλλά εκείνος αρνήθηκε.

Στη συγκλονιστική εξομολόγηση της πρόσθεσε: «Φοβήθηκα να αντιδράσω γιατί το σπίτι δεν είναι σε κατοικημένη περιοχή. Θα με σκότωνε και δεν θα το έπαιρνε κανείς είδηση. Φοβήθηκα για τη ζωή μου. Προσπαθούσα να βρω έναν τρόπο να ειδοποιήσω την αστυνομία χωρίς να το πάρει είδηση».

Πως σώθηκε; Όταν έφτασαν στο σπίτι, ο 33χρονος φέρεται να είπε στην 22χρονη να πάει να ξεπλύνει τα αίματα με τα οποία ήταν γεμάτη. «Του είπα “εντάξει αγάπη μου, θα πάω να πλυθώ, να κάνω και βόλτα το σκυλί γιατί λείπουμε πολλές ώρες από το σπίτι. Πήγαινε ξάπλωσε και έρχομαι”. Και έτσι έκανε» με εκείνην να ενεργοποιεί το panic button στο κινητό της και εξαιτίας αυτού κατάφερε να σωθεί. Πάτησε το κουμπί και αμέσως ειδοποιήθηκε η μητέρα της και η αστυνομία. «Τρελάθηκα όταν πήρα το μήνυμα. Η πρώτη μου δουλειά ήταν να πάρω την αστυνομία τηλέφωνο. Πίστευα ότι θα βρω σφαγμένο το παιδί μου», είπε η μητέρα της Χριστίνας.

READ MORE

LATEST NEWS