LIFESTYLE

GNTM 5: Πλήρωσε το λάθος της κι αποχώρησε το μεγάλο φαβορί από την Κύπρο (Βίντεο)

Lifenews

Λίγο πριν τον τελικό

Η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του GNTM 5 έχει ξεκινήσει, καθώς την Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου θα ξέρουμε ποια είναι η μεγάλη νικήτρια.

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο είδαμε τα κορίτσια να στόλισαν Χριστουγεννιάτικα το σπίτι τους, ενώ συγκινήθηκαν καθώς τους έλειπαν αγαπημένα τους πρόσωπα.

Δες το βίντεο:

Την επόμενη ημέρα τα κορίτσια κλήθηκαν να περάσουν από μια δύσκολη διαδικασία, για τη φωτογράφηση της αποχώρησης.

Το concept, που κλήθηκαν να υπηρετήσουν, χωριζόταν σε δύο μέρη: στο πρώτο έπρεπε υποδυθούν μία σύγχρονη γυναίκα, που έφευγε από τη δουλειά της για να συναντήσει τις φίλες της για τη βραδινή τους έξοδο και φωτογραφιζόταν λίγο πριν μπει στο αυτοκίνητό της, ενώ στο δεύτερο μέρος έπρεπε να μπουν μέσα στο αυτοκίνητό τους να αλλάξουν ρούχα, να φρεσκάρουν το μακιγιάζ και να φωτογραφηθούν στην είσοδο του κλαμπ, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τα υπέροχα κοσμήματα που φορούσαν.

Βίντεο:

Τα μοντέλα του GNTM κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια, αλλά στο τέλος ορισμένα δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την αλλαγή του outfit μέσα στο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να υπάρχει ένταση.

Το μοντέλο που δεν έπεισε τους κριτές με το αποτέλεσμα της ήταν η Μύρια από την Κύπρο, η οποία αποχώρησε πριν από τον τελικό.

Βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS