HOLLYWOOD NEWS

Lionel Messi - Antonela Roccuzzo: Έρωτας σαν παραμύθι – Γνωρίστηκαν πρώτη φορά σε ηλικία 5 ετών

Lifenews

Το love story του ζευγαριού, ο γάμος και τα τρία παιδιά

Αυλαία έριξε χθες Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου το Μουντιάλ 2022, με την Αργεντινή να επικράτησε εναντίον της Γαλλίας.

Η Αργεντινή κατάφερε να επικρατήσει από νωρίς με 2-0 έναντι της Γαλλίας, η οποία στο τέλος του δευτέρου ημιχρόνου έκανε την ανατροπή με 2-2. Η νίκη κρίθηκε στα πέναλτι, με την Αργεντινή να κέρδισε με 4-2.

Ο Lionel Messi πέρασε στο πάνθεο της ιστορίας του ποδοσφαίρου, με τα εκατομμύρια θαυμαστές τους ανά το παγκόσμιο να τον αποθέωσαν με αναρτήσεις στα κοινωνικά τους δίκτυα.

Ανάμεσα τους και η καλλονή σύντροφος του, η Antonela Roccuzzo, η οποία έκανε μια τρυφερή ανάρτηση για τον αγαπημένο της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ο έρωτας του κορυφαίου ποδοσφαιριστή και της συζύγου του θα μπορούσε να είναι βγαλμένος από παραμύθι, γιατί γνωρίζονται από την παιδική τους ηλικία.

Ποια είναι η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Messi;

Γεννήθηκε στις 26 Φεβρουαρίου 1988, με πατέρα επιχειρηματία, ενώ η μητέρα της αφιερώθηκε στην ανατροφή των παιδιών της, αφού η Antonela έχει δύο αδέλφια.

Η Antonela Roccuzzo και ο Lionel Messi γεννήθηκαν στην ίδια πόλη στο Ροσάριο της Αργεντινής, ενώ για πρώτη φορά γνωρίστηκαν σε παιδική ηλικία, όταν εκείνη ήταν 4 ετών και αυτός 5.

Εκείνη σπούδασε Οδοντολογία πριν προχωρήσει με τις σπουδές της στην Κοινωνική Επικοινωνία στο Πανεπιστήμιο της Αργεντινής. Είναι μοντέλο και οδοντίατρος.

Ολοκληρώνοντας τις σπουδές της εγκαταστάθηκε με τον Messi στην Ισπανία. Το 2009 αποκάλυψαν δημοσίως τη σχέση τους, την οποία και έκρυβαν από τα media επί 1,5 χρόνο.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2017 έχοντας αποκτήσει ήδη δύο γιους, όσο η Antonela διένυε την τρίτη εγκυμοσύνη της.

Ο τρίτος γιος ολοκλήρωσε την προσωπική ευτυχία του ζευγαριού. Σήμερα η όμορφη σύζυγος του Messi ακολουθεί καριέρα φωτομοντέλου και έχει στην ιδιοκτησία της μια επιτυχημένη μπουτίκ υποδημάτων στη Βαρκελώνη.

Η εντυπωσιακή Antonela ταξίδεψε στο Κατάρ μαζί με τους γιους τους, όπου όλοι μαζί έζησαν από κοντά τον παλμό του Μουντιάλ 2022. Ντυμένη από την πρώτη μέρα με τη φανέλα της Αργεντινής, η 33χρονη και τα παιδιά της, χειροκροτούσαν τον Messi από τον πρώτο αγώνα τα θεωρεία των επισήμων.

READ MORE

LATEST NEWS