LIFESTYLE

Χριστίνα Κοντοβά: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον χωρισμό

Lifenews

Η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους πριν από λίγες μέρες ενώ ξεκαθάρισαν ότι διατηρούν άψογες σχέσεις με την μικρή Έιντα την οποία η Κοντοβά υιοθέτησε από την Ουγκάντα να τους ενώνει για πάντα.

Όπως είχαν αποκαλύψει σε τηλεοπτική εκπομπή, ο Καλημέρης συνέχιζε να μένει με τη σχεδιάστρια ωστόσο βρισκόταν σε διαδικασία αναζήτησης νέας στέγης.
Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της, ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την Κοντοβά σε γνωστό εμπορικό κέντρο των Βορείων Προαστίων.

Η σχεδιάστρια μόδας ήταν μόνη και έκανε μια ενδιαφέρουσα στυλιστική πρόταση. Συγκεκριμένα, κινήθηκε στο άσπρο - μαύρο με κεντρικό σημείο της εμφανίσής της τη δερμάτινη φούστα της.

Από πάνω φόρεσε ένα λευκό ζιβάγκο και ένα ημίπαλτο.

Η Χριστίνα Κοντοβά δεν μιλάει για τα προσωπικά της και δεν έχει κάνει καμία αναφορά στον χωρισμό της με τον Τζώνη Καλημέρη, ούτε με δηλώσεις στα μέσα ενημέρωσης αλλά ούτε και μέσα από τα social media.

Όσο για τον Καλημέρη, είχε πει για τη Χριστίνα και την απόφασή της να υιοθετήσει παιδί:

"Έχω απεριόριστο σεβασμό, πέραν της αγάπης στη Χριστίνα. Το ότι έκανε αυτό το πράγμα ήταν κάτι πολύ δύσκολο, πολύ δικό της και τη θαυμάζω απεριόριστα. Και δεν είχα καμία άλλη επιλογή από το να σταθώ δίπλα της".

Πηγή: thetoc.gr

READ MORE

LATEST NEWS