LIFESTYLE

Χρύσω Λέφου: Βρεθήκαμε στην παρουσίαση του πρώτου της βιβλίου – Το τρυφερό φιλί από τον σύζυγο της

Lifenews

«Οι 46 στιγμές από τη ζωή μου-Η Γαστρονομία της Κύπρου από Γενιά σε γενιά»

Στην κατάμεστη αίθουσα της Δημοσιογραφικής εστίας στη Λευκωσία, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, 15 Δεκεμβρίου η παρουσίαση του πρώτου βιβλίου της Χρύσως Λέφου.

Η αγαπημένη δημοσιογράφος και μαγείρισσα, παρουσίασε για πρώτη φορά το βιβλίο της, «Οι 46 στιγμές από τη ζωή μου - Η Γαστρονομία της Κύπρου από Γενιά σε γενιά», που τα τελευταία χρόνια ετοίμαζε με αγάπη με την ομάδα της.

Φανερά συγκινημένη η Χρύσω Λέφου μίλησε για το πρώτο της βιβλίο που ήταν ένα όνειρο ζωής, ευχαριστώντας όλους εκείνους που στάθηκαν στο πλευρό της, ετοιμάζοντας ένα βιβλίο που αξίζει να υπάρχει σε κάθε σπίτι, σε κάθε κουζίνα.

Η ίδια αφιέρωσε το βιβλίο της στην οικογένεια της, τη μητέρα της που ήταν ο άνθρωπος που την έβαλε στην κουζίνα, αλλά και στον πατέρα της που έφυγε από τη ζωή πριν από χρόνια.

Παρουσιάστρια της εκδήλωσης ήταν η πολύ καλή της φίλη της Χρύσως Λέφου, η δημοσιογράφος Αφροδίτη Γεωργίου, ενώ άνθρωποι των Media, της μαγειρικής αλλά και φανατικοί υποστηρικτές της, βρέθηκαν σε αυτή τη σημαντική στιγμή για εκείνη.

Τέλος, από το πλευρό της δεν μπορούσε να απουσιάζει η οικογένεια της, ο σύζυγος της Κύπρος και τα τρία τους παιδιά, Θέα, Λογγίνος και Σαββίνα. Μάλιστα στο τέλος της παρουσίασης, ο αγαπημένος της Κύπρος της χάρισε μια ανθοδέσμη και αντάλλαξαν ένα φιλί στο στόμα.

Βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS