LIFESTYLE

Έλληνας τραγουδιστής: «Με ανάγκασαν να υπογράψω ότι δεν θα αποκαλύψω ποτέ δημόσια ότι είμαι γκέι»

Lifenews

Όσα αποκάλυψε σε συνέντευξη του

Στο «Be an Ally Forum» της Mexoxo που προσεγγίζει την LGBTQΙ+ κοινότητα αναφορικά με τη διαχείριση της ποικιλομορφίας και την ένταξή της στον εργασιακό χώρο, μίλησε γνωστός Έλληνας τραγουδιστής προχωρώντας σε αποκαλύψεις.

Ο λόγος για τον Γιώργο Περρή ο οποίος αποκάλυψε πως μια δισκογραφική εταιρεία του έβαλε όρο στο συμβόλαιο να μην αποκαλύψει ποτέ δημόσια πως είναι γκέι, όσο συνεργάζεται με αυτή.

Συγκεκριμένα όταν ήταν να υπογράψει το πρώτο του διεθνές συμβόλαιο, ο διευθυντής της δισκογραφικής τον ρώτησε με περίεργο τρόπο εάν είναι ομοφυλόφιλος και στην συνέχεια τον «ανάγκασαν» να υπογράψει μόνο εάν δεν αποκάλυπτε τις ερωτικές του προτιμήσεις.

Επίσης, όσα ανέφερε τόνισε ότι έγινε το 2014, στην Αμερική και όχι στην Ελλάδα.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Όταν υπέγραψα το πρώτο μου διεθνές συμβόλαιο με τη δισκογραφική μου εταιρεία, στο πρώτο ραντεβού ο διευθυντής με ρώτησε αν είμαι γκέι. Tου απάντησα ναι, και μετά που ήρθε το συμβόλαιο με ανάγκασαν να υπογράψω ότι δεν θα αποκαλύψω ποτέ δημόσια ότι είμαι γκέι χωρίς τη συγκατάθεση της εταιρείας. Αυτό έγινε το 2014. Και όχι στην Ελλάδα, το συμβόλαιο αυτό ήταν στην Αμερική.

Το δέχτηκα, γιατί μού δόθηκε μια πόρτα και μια ευκαιρία να γυρίσω όλο τον κόσμο. Ένας λόγος που έσπασα το συμβόλαιό μου ήταν γιατί ήθελα να μιλήσω ανοιχτά γι’ αυτό και μου κόστισε. Πολύ. Αλλά δεν το έχω μετανιώσει».

 

READ MORE

LATEST NEWS