LIFESTYLE

Συγκινεί ο Ανδρέας Αργυρίδης για τη Δώρα Κακουράτου: «Κάναμε δύο μέρες να μιλήσουμε» (Βίντεο)

Lifenews

Το άγνωστο περιστατικό με τον τσακωμό τους

Σε ηλικία 78 ετών έφυγε το βράδυ της Τρίτης, 13 Δεκεμβρίου, η σπουδαία ηθοποιός Δώρα Κακουράτου, βυθίζοντας σε πένθος ολόκληρη την Κύπρο.

Η κορυφαία ηθοποιός τους τελευταίους μήνες έδινε μάχη με τον καρκίνο, που δυστυχώς δεν κατάφερε να νικήσει.

Ανάμεσα στους Κύπριους καλλιτέχνες που μίλησαν για τη Δώρα Κακουράτου είναι και ο Ανδρέας Αργυρίδης, ο οποίος συνεργάστηκε μαζί της για πολλά χρόνια.

Ο ίδιος μιλώντας στη μεσημβρινή εκπομπή του Omega, «Ενημέρωση Τώρα» με τον Ονούφριο Σωκράτους, ταλαντούχος ηθοποιός συγκίνησε μιλώντας για την αγαπημένη του φίλη.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Μας ήρθε ξαφνικό, δεν ήξερε κανείς το πόσο υπέφερε. Πιστεύω ότι διάλεξε την ημέρα να φύγει, σήμερα που είναι και η παγκόσμια ημέρα αγάπης. Ήταν μια κυρία του θεάτρου, επαγγελματίας. Πιστεύω ότι εκεί που έφυγε και πήγε, θα βρει κι άλλους καταξιωμένους.

Θα κάνει και εκεί θέατρο, τόση είναι ήταν η απέραντη αγάπη της και τόσο μεγάλη η πίκρα της για την πολιτεία. Θυμάμαι όταν τσακωθήκαμε, γιατί ξέχασα την ατάκα μου. Όταν βγήκαμε έξω στα παρασκήνια μου λέει… ρε Αντρέα, είπα σου να κάτσεις να θκιαβάζεις. Κάναμε δύο μέρες να μιλήσουμε».

Δες το απόσπασμα:

READ MORE

LATEST NEWS