LIFESTYLE

Έλια Ιωαννίδου για Δώρα Κακουράτου – «Μου είπες.. «αν έκανα ποτέ παιδιά θα ήθελα να ήσουν η κόρη μου»

Lifenews

Συγκινεί με την ανάρτηση της

Θλίψη ανά το Παγκύπριο προκάλεσε η είδηση του θανάτου της Δώρας Κακουράτου, το βράδυ της Τρίτης, 13 Δεκεμβρίου, ύστερα από άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Η κορυφαία Κύπρια ηθοποιός που για περισσότερα από 50 χρόνια αφιέρωσε τη ζωή της στο θέατρο και την τηλεόραση, άφησε πίσω της μια τεράστια παρακαταθήκη, ενώ υπήρξε πρωτοπόρος σε πολλά πράγματα στο κυπριακό θέατρο.

Η Έλια Ιωαννίδου που συνεργάστηκε με την αγαπημένη ηθοποιό, στο άκουσμα της είδησης του θανάτου της, προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση.

Συγκεκριμένα δημοσίευσε κοινά τους στιγμιότυπα, γράφοντας στη λεζάντα: «Ατζιελοκάμοτη μου! Είναι τόσα που θέλω να πω .. αλλα δε βγαίνουν οι λέξεις, δεν πιστεύω αυτό που άκουσα..

Ήσουν ένα σημαντικό μεγάλο κομμάτι της ζωής μου! Νιώθω τόσο τυχερή που μπήκες στη ζωή μου, με στήριξες, με άκουσες, με έμαθες, με αγάπησες με όλη την δύναμη της τεράστιας ψυχής σου, με υπερασπιστικές όταν γίνονταν αδικίες σε μένα, με συμβούλευες.. Πόσο υπέροχος άνθρωπος ήσουν!!

Μεγάλη η απώλεια.. καλό ταξίδι ατζιελοκάμοτη μου …και κρατάω πάντα αυτό που μου είπες με περηφάνεια.. «αν έκανα ποτέ παιδιά θα ήθελα να ήσουν η κόρη μου» Σ´αγαπώ μεγάλη μου ΚΥΡΙΑ💜🦋».

Δες την ανάρτηση της:

READ MORE

LATEST NEWS