LIFESTYLE

Ηράκλης Γιώργαλλής: Αποχαιρετά την αγαπημένη του φίλη Δώρα Κακουράτου – «Καλή αντάμωση»

Lifenews

Συγκινεί το αντίο του

Θλίψη ανά το Παγκύπριο προκαλεί η είδηση του θανάτου της Δώρας Κακουράτου, η οποία έφυγε σε ηλικία 78 ετών, νικημένη από τον καρκίνο.

Η είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου και γνωστοί Κύπριοι ηθοποιοί την αποχαιρετούν με συγκινητικές αναρτήσεις στα κοινωνικά τους δίκτυα.

Ανάμεσα τους και ο πολύ στενός της φίλος και συνεργάτης Ηράκλης Γιωργαλλής, ο οποίος υπήρξε για πολλά χρόνια συνοδοιπόρος της στο θέατρο και την τηλεόραση, κάνοντας μαζί σημαντικές συνεργασίες.

Ο ίδιος μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook την αποχαιρετά με ένα συγκινητικό κείμενο. Χαρακτηριστικά έγραψε: «Έφυγε από τη ζωή η από πενήντα σχεδόν χρόνια φίλη, συνεργάτης συνθιασαρχης μεγάλη ηθοποιός του κυπριακού θεάτρου ΔΏΡΑ ΚΑΚΟΥΡΑΤΟΥ στα 79 της χρόνια.

Καλό ταξίδι αγαπημένη μου Δώρα στο αιώνιο Φώς. Το όνομα σου και η πορεία σου θα είναι πάντα μέσα στα πρώτα στην ιστορία του θεάτρου και του πολιτισμού της μικρής μας μεγάλης πατρίδας. Έφυγες αθόρυβα χωρίς να γνωρίζει κανείς ότι έδινες τη μάχη σου με την επάρατο νόσο.

Έχω χάσει τα λόγια μου, δεν ξέρω τι να γράψω. Περάσαμε μαζί μια ζωή με επιτυχίες
Θα μου είσαι πάντα αξέχαστη.

Ευχαριστώ για τα υπέροχα χρόνια της κοινής καλλιτεχνική μας πορείας.

Καλή αντάμωση καλή μου φίλη!».

Δες την ανάρτηση του: 

READ MORE

LATEST NEWS