LIFESTYLE

Λουκία Μουσουλιώτη: Ένας χρόνος χωρίς τη μητέρα της - «Προσπαθώ να αποδεχτώ ότι έφυγες»

Lifenews

Συγκινεί η ανάρτηση της - «Μου λείπει η αγκαλιά σου»

Σε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook προχώρησε σήμερα Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου η Λουκία Μουσουλιώτη, με αφορμή τον ένα χρόνο που έφυγε από τη ζωή η μητέρα της.

Η Κύπρια ηθοποιός δημοσίευσε τρυφερές τους φωτογραφίες, γράφοντας στη λεζάντα: «Ένας χρόνος χωρίς εσένα μαμά μου. Όσος χρόνος κι αν περάσει, θα μου λείπεις πάντα, μαμά μου.. Πάει ένας χρόνος που την κοπάνησες για το δικό σου κήπο, τον γεμάτο λουλούδια που αγαπάς. Πάει ένας χρόνος που προσπαθώ να αποδεχτώ οτι έφυγες! Είχες βέβαια και νοητά φύγει και πριν, γιατί δεν άντεξες μάλλον να ζεις χωρίς να θες, να υπάρχεις μόνο για να υπηρετείς και να προσφέρεις. Πέρσι στο νήμα του Δεκέμβρη μας αποχαιρέτησες!

Κι όμως τώρα μου λείπει τόσο πολύ ακόμα κι αυτό το πιάτο με το φαγητο!! Μου λείπει εκείνη η αγκαλιά σου η ζεστή, που ενώ δεν είχε λόγια παρηγοριάς και περισπούδαστες συμβουλές, ήταν εκεί πάντα για μένα ανοιχτή ό,τι κι αν είχα, όσα δίκαια κι άδικα μαχόμουν, χωρίς εξηγήσεις, χωρίς καμία κριτική. Μου λείπει η φωνή σου να με καλεί, με ένα κάλεσμα που δεν μπορεί πουθενά να συγκριθεί σε γλύκα, σε αγάπη, σε αποδοχή. Μου λείπουν όλα όσα δεν ζήσαμε, με θυμώνουν όλα τα σ’ αγαπώ που δεν σου είπα, όλα τα καλημέρα σου που έχασα, όλα εκείνα τα οικογενειακά τραπέζια με σένα να μεγαλουργείς σαν τη βασίλισσα του σπιτιού και της όρεξης μας για ζωή και μαζί.. Νιώθω μοναξιά, γιατί τούτη η απουσία δεν παλεύεται ακόμη.. Νιώθω φτερό στον άνεμο που μάταια αναζητά πλέον τις ρίζες του.

Ας είσαι καλά εκεί που τώρα βρίσκεσαι. Όχι δεν εύχομαι, ξέρω ότι είσαι! Ξέρω ότι μ’ ακούς να διαβάζω τούτες τις λέξεις μου. Όπου κι αν είσαι, σ’ αγαπώ. Όπου κι αν είμαι, είσαι εκεί. Σ αγαπώ μαμά μου».

Δες την ανάρτηση της:

READ MORE

LATEST NEWS