LIFESTYLE

Βασάλος – Βαλαβάνη: «Έχουν χωρίσει αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι έχουν ξεπεράσει ο ένας τον άλλο»

Lifenews

Τι συμβαίνει τελικά;

Ολοένα και περισσότερο φουντώνουν τις τελευταίες βδομάδες οι φήμες που θέλουν τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ευριδίκη Βαλαβάνη να χώρισαν, λίγες βδομάδες μάλιστα πριν τους δούμε μαζί στο Survivor All Star.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει προχωρήσει τη ζωή της και έχει βρει τον έρωτα στον Γρηγόρη Μόργκαν τον οποίο είχαμε γνωρίσει λίγα χρόνια πριν μέσα από τη συμμετοχή του στο Nomads.

Μάλιστα το πρωί της Παρασκευής, 9 Δεκεμβρίου η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της, έκανε ένα σχόλιο για το ζευγάρι, λέγοντας πως πιστεύει ότι έχουν χωρίσει αλλά ακόμα τρέφει συναισθήματα ο ένας για τον άλλο.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Αγαπιόντουσαν πραγματικά τα παιδιά. Να πω τι πιστεύω εγώ; Εγώ πιστεύω ότι έχουν χωρίσει γιατί είναι και οι δυο πολύ αξιοπρεπείς. Και απ΄ ότι ξέρω, γιατί μου το χε πει και ο Κωνσταντίνος – όχι ότι έχουν χωρίσει – ότι είχαν μπει στη διαδικασία να γνωριστούν οι οικογένειες και σέβεται ο ένας την οικογένεια του άλλου και υπάρχει εκτίμηση. Έχουν χωρίσει. Μπορεί ο καθένας να έχει κάνει κάποια βήματα στη ζωή του. Δεν είμαι σίγουρη ότι έχουν ξεπεράσει ο ένας τον άλλον. Θα δείξει».

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS