LIFESTYLE

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Έξαλλος με τον Αλέξη Παππά που αποχώρησε από την παράσταση τους τελευταία στιγμή

Lifenews

Μάθε όλες τις λεπτομέρειες

Χαμό έχει προκαλέσει η απόφαση του Αλέξη Παππά να αποχωρήσει τελευταία στιγμή από τη θεατρική παράσταση που θα πρωταγωνιστήσει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Ο Κύπριος παραγωγός και τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Μας», όπου τα έχωσε κανονικά στον Αλέξη Παππά.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου άδειασε κανονικά τον ηθοποιό λέγοντας πως τα έκανε όλα αυτά για να δημιουργήσει "ντόρο".

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Νιώθω περίεργα που αποχώρησε ο Αλέξης Παππάς. Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό του καθενός. Θεωρώ ότι είναι μια λάθος απόφαση αυτή αλλά θα το δείξει η ιστορία. Ξέρω πως θα τον αντικαταστήσει ο Γιώργος Παράσχος. Οφείλουν οι επαγγελματίες να κάτσουν δύο εβδομάδες να στρώσουν τον κ@@ο τους να ετοιμάσουν το έργο. Δεν θα άφηνα τον Αλέξη να εκτεθεί.

Είμαι εγώ ικανός να βάλω τον Αλέξη Παππά να κάνει κάτι με το ζόρι; Τον καταλαβαίνω από τη στιγμή που αποφάσισε να μην είναι κάτι πρέπει να πει. Το σέβομαι. Ένα τηλεφώνημα πρέπει να μου το κάνει. Του δίνω χρόνο, δεν τον έχω πάρει ακόμα. Δεν θα τον ξαναπάρω αν δεν με πάρει. Ο Αλέξης έκανε δοκιμαστικό, έδωσε χέρια, έκανε οικονομική συμφωνία, έδωσε όρους που έγιναν αποδεκτοί και έφυγε. Χρησιμοποίησε την παράσταση για να έχει οφέλη σε άλλα πράγματα.

Το θέατρο έχει γεμίσει με το δικό μου όνομα και το όνομα του έργου. Τον Αλέξη δεν τον έχουμε ανακοινώσει επίσημα και ευτυχώς γιατί θα εκτιθέμεθα γιατί δεν κράτησε τον λόγο του. Δεν πιστεύω ότι θα τον δούμε σε άλλο θέατρο. Όταν ανακοινώθηκε στους ηθοποιούς ότι θα είναι ο Αλέξης Παππάς δεν ήθελαν να παίξουν μαζί του επειδή πριν έκανε ριάλιτι.

Δεν ξέρω ποια παράσταση είναι αυτή στο θέατρο Παλλάς που τον πήραν αλλά αποκλείεται ηθοποιοί σαν την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου να δεχόντουσαν να παίζουν μαζί».

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS