LIFESTYLE

Φιλίππα Καρσερά: Αποκάλυψε πως γνωρίστηκε με τον Νίκο Χριστοδουλίδη – Τι την εκνευρίζει πάνω του;

Lifenews

Όσα αποκάλυψε στη Χριστιάνα Αριστοτέλους

Στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους βρέθηκε καλεσμένη το απόγευμα της Πέμπτης, 8 Δεκεμβρίου η Φιλίππα Καρσερά, η οποία μίλησε για τη γνωριμία της με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, την οικογένεια τους, αλλά και τι εκνευρίζει την ίδια πάνω στον σύζυγο της.

Αρχικά για τη γνωριμία τους αποκάλυψε: «Στην εξεταστική ο Νίκος κρατούσε τα παιδιά και με βοήθησε πολύ να τελειώσω το πτυχίο μου. Ήταν αμοιβαίο και ταιριάξαμε πάρα πολύ από την πρώτη μας γνωριμία ως δόκιμοι στο Υπουργείο Εξωτερικών. Μεγαλώσαμε με τον ίδιο τρόπο.
Ο Νίκος είναι πιο πράος ενώ εγώ πιο εκρηκτική ως προσωπικότητα. Με τα χρόνια συνήθισα και εγώ να μην υπάρχουν εντάσεις στο σπίτι. Τώρα πιο δεν υπάρχει ένταση στο σπίτι. Τα παιδιά μάς τρολάρουν, όταν βλέπει parody account μας το λένε και γελάνε.

Η στιγμή της ζωής μου η οποία ήταν σημείο αναφοράς της ζωής μου, είναι η συνάντησή μου με τον Νίκο. Γίναμε ομάδα. Κάναμε τέσσερα παιδιά, υπήρξε αλληλοστήριξη και σεβασμός και φυσικά η σχέση με τους γονείς μου».

Η σύζυγος του Υποψήφιου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας αποκάλυψε μάλιστα τη στιγμή που της ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του, λέγοντας: «Τα κορίτσια μου και εγώ είχαμε αντιληφθεί ότι θα ερχόταν η Υποψηφιότητα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, άρα μας ήρθε πιο ήπια. Δεν ήθελε να κάνουμε αυτή την συζήτηση στο σπίτι αλλά ένιωθα ότι ερχόταν και ότι θα πάρει την κατάλληλη απόφαση».

Σε περίπτωση εκλογής του Νίκου Χριστοδουλίδη, η ίδια ανέφερε πως: «Δεν σκέφτηκα την επόμενη ημέρα. Σε περίπτωση που εκλεγεί ο Νίκος ως Πρόεδρος και εγώ Πρώτη Κυρία θα ήθελα αυτό που πιστεύω και τώρα. Θα ήθελα να παραμείνει μέσα στον κόσμο και να είναι η κοινή λογική και να έχει επαφή με την κοινωνία, να είναι στήριγμα για την οικογένειά της έτσι ώστε ο Πρόεδρος να είναι συγκεντρωμένος στο στόχο του. Μια Πρώτη Κυρία θα μπορούσε να βοηθήσει να επανέλθει η κοινή λογικά να επιλύσει θέματα με γυναίκες γιατί στην Κύπρο δεν υπάρχουν πολλές δομές. Θα ήθελα η Πρώτη Κυρία να συμβάλλει να γίνει η Κύπρος πιο όμορφες, να υπάρχει εξυπηρέτηση με άτομα με ειδικές ανάγκες αλλά και τα μέσα μαζικής μεταφοράς».

Για τους λόγους που ο κόσμος θα έπρεπε να ψηφίσει τον Νίκο Χριστοδουλίδη, η ίδια ανέφερε: «Ο κόσμος πρέπει να ψηφίσει γιατί είναι ένας άξιος άνθρωπος με ήθος και εργατικότητα. Όλες οι πόρτες ανοίχτηκαν για αυτούς τους λόγους. Έχει πολλές διασυνδέσεις στο εξωτερικό και εμπειρία που μπορεί να υπάρξει μεγάλη ωφέλεια».

Τέλος η Φιλίππα Καρσερά αποκάλυψε τι την εκνευρίζει στον Νίκο Χριστοδουλίδη, λέγοντας: «Με νευριάζει όταν δεν βρίσκει πέντε λεπτά να χαλαρώσει. Δεν κάθεται να χαλαρώσει στον καναπέ ούτε όταν πηγαίνουμε στην παραλία. Κάθεται στην ξαπλώστρα και απαντά email. Ο Νίκος έχει πάρα πολλούς φίλους, ακόμα δεν τους έχω γνωρίσει όλους».

Δες το απόσπασμα: 

READ MORE

LATEST NEWS