LIFESTYLE

Ελένη Μενεγάκη: Βούρκωσε με την εξομολόγηση δύο γονέων που δώρισαν τα όργανα του 5χρονου γιου τους

Lifenews

Συγκινημένη η παρουσιάστρια

Δύο γονείς που έχασαν τον 5χρονο γιο τους το 2008 και αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανα του, είχε καλεσμένους σήμερα Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου η Ελένη Μενεγάκη, όπου μίλησαν για τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν και τη γενναία απόφαση που πήραν.

Αρχικά η μητέρα του παιδιού Ελένη Καγιάβα ανέφερε: «Ο πόνος δεν περνάει ποτέ. Απλά βρίσκεται δίπλα σου. Εμείς έπρεπε να τον βάλουμε δίπλα μας γιατί έχουμε άλλα δύο παιδιά».

Για την απόφασή τους να δωρίσουν τα όργανα του γιου τους Δημήτρη, ο Γιώργος Μάσσιας απάντησε: «Δεν ήταν ακαριαία η απόφαση, είχαμε δυόμιση μέρες στη διάθεσή μας για να αποφασίσουμε. Σύμφωνα με τις ιατρικές ενημερώσεις που είχαμε μπορούσαμε εύκολα να καταλάβουμε ότι δυστυχώς θα βρισκόμασταν στη δύσκολη θέση να χάσουμε το παιδί...

Το μόνο που χρειάζεται σε αυτήν την περίπτωση είναι να είναι λίγο ρεαλιστής και να συγκρατήσει τη λογική και τη ψυχραιμία του για να μπορέσει να πάρει μία τέτοια απόφαση. Πρέπει να το κάνει γνωρίζοντας από πριν πως με την κίνησή του αυτή κάποιοι συνάνθρωποι, κάποιες οικογένειες θα αποκτήσουν ξανά ελπίδα για τη ζωή».

Μετά την προβολή του βίντεο, στο οποίο οι δύο γονείς μίλησαν για την απόφασή τους να δωρίσουν τα όργανα του γιου τους, η Ελένη Μενεγάκη δεν έκρυψε τη συγκίνησή της, λέγοντας με τρεμάμενη φωνή: «Περνάει πολύ ρε παιδιά αυτός ο πόνος; Αναρωτιέμαι, περνάει;».

Δες το απόσπασμα στο 6ο λεπτό: 

 

READ MORE

LATEST NEWS