LIFESTYLE

Αποκαλυπτική η Παπούλια για τον Φιλιππίδη: «Κρυβόταν πίσω από την κουίντα και κατέβασε το παντελόνι του»

Lifenews

«Επιδείκνυε τα γεννητικά του όργανα…»

Συνεχίστηκε κανονικά το πρωί της Δευτέρας, 5 Δεκεμβρίου η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, όπου η Εβελίνα Παπούλια εμφανίστηκε το δικαστήριο όπου κατέθεσε ένα δικό της περιστατικό.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφος Θάνο Βάγιο στο «Πρωινό» ακούστηκαν πράγματα για πρώτη φορά, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Για πρώτη φορά η Εβελίνα Παπούλια κατέθεσε κάτι που δεν είχε εξομολογηθεί σε κανέναν και δεν είχε ποτέ δηλώσει στις συνεντεύξεις της. Περίπου πριν από 25 χρόνια, όταν κλήθηκε να συνεργαστεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη, κατά τη διάρκεια των παραστάσεων ο Πέτρος Φιλιππίδης κρυβόταν πίσω από την κουίντα του θεάτρου και τουλάχιστον 2 φορές κατέβασε το παντελόνι του, το εσώρουχο του και της επιδείκνυε τα γεννητικά του όργανα.

Η ίδια τότε δεν αντέδρασε κάπως, παρά μόνο κατάλαβε ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο, όπως είπε, τον οποίο χαρακτηρίζει η χυδαιότητα.

Σε άλλο περιστατικό που έγινε μέσα στο καμαρίνι του, την φώναξε και προσπάθησε να την αρπάξει, να της επιτεθεί σεξουαλικά. Κατάλαβε όμως ότι τα όρια μου είναι συγκεκριμένα και δεν πρόκειται να ενδώσω σε κάτι τέτοιο».

Δες το απόσπασμα:

READ MORE

LATEST NEWS