LIFESTYLE

Σοκάρει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Με στρίμωξε στη γωνία ενός γραφείου. Πήγα στον γιατρό…»

Lifenews

Όσα αποκάλυψε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου όπου αποκάλυψε πως έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από κορυφαίο στέλεχος δισκογραφικής εταιρείας.

Συγκεκριμένα αποκάλυψε: «Δεν είναι ένα άτομο αυτό που τα έκανε όλα αυτά. Είναι άλλος άνθρωπος που μου ζητούσε τα χρήματα και άλλος άνθρωπος είχε ανήθικες ορέξεις. Δεν ήταν ανήθικη πρόταση, ήταν ανήθικη πράξη. Στριμώχτηκα κυριολεκτικά στη γωνία ενός γραφείου. Πήγα στον γιατρό, έκανα πολλές ώρες να συνέλθω.

Ήθελα χρόνο να κατεβάσω τους παλμούς μου, έπαθα κρίση πανικού. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος με είχε απειλήσει πάρα πολύ άγρια κι εγώ ήμουν παιδάκι. Μου έλεγε “θα σε καταστρέψω, δεν θα αφήσω τα τραγούδια σου να παίξουν”. Ήταν τόσο έντονα για εμένα αυτά που άκουγα».

Όπως είπε το πρόσωπο αυτό μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας δεν μπήκε στον κόπο να επικοινωνήσει ο ίδιος μαζί του αλλά έβαλε μεσάζοντα.

Ο Κύπριος παραγωγός πρόσθεσε: «Δεν είχε τα κότσια να με πάρει τώρα τηλέφωνο κι έβαλε έναν κοινό μας γνωστό να επικοινωνήσει και να μου πει “μήπως μιλάς γι’ αυτόν; Δεν πιστεύω να σκέφτεσαι να πεις κάτι γιατί αυτός τώρα δεν κάνει τέτοια πράγματα””. Θα προτιμούσα να με πάρει τηλέφωνο εμένα και να μου πει “συγγνώμη”».

Δες το απόσπασμα: 

READ MORE

LATEST NEWS