LIFESTYLE

Φίλιππος Τσαγκρίδης: Μετά τον χωρισμό του με την Καινούργιου, στο πλευρό γοητευτικής κληρονόμου (Φώτος)

Lifenews

Τι συμβαίνει μεταξύ τους;

Ο Φίλιππος Τσακρίδης έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη σχέση του με την Κατερίνα Καινούργιου, που τράβηξαν χωριστούς δρόμους πριν το καλοκαίρι.

Ο γοητευτικός επιχειρηματίας το Σάββατο που μας πέρασε βρέθηκε στον γάμο του φίλου του, Φίλιππου Οικονόμου, δημοσιεύοντας μάλιστα και ένα στιγμιότυπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε τον βλέπουμε να ποζάρει με την Κάθριν Εμπειρίκου, τον Νικόλα Κρόκο και τη σύντροφό του, Αλίκη σε κτήμα στον ιστορικό Πύργο Βασιλίσσης, στο Ίλιον, που ήταν επίσης προσκεκλημένοι του γάμου.

Η Κάθριν Εμπειρίκου είναι το νεότερο μέλος της δυναστείας των Εμπειρίκων, που έχουν καταγωγή από την Άνδρο.

Παππούς της υπήρξε ο Γιώργος Εμπειρίκος, ένας από τους ισχυρούς άνδρες της ναυτιλίας και από τους μεγαλύτερους συλλέκτες έργων τέχνης, με πίνακες του Βαν Γκογκ, του Ελ Γκρέκο, του Γκόγια, του Καντίνσκι, του Πικάσο και του Σεζάν στην ιδιωτική συλλογή του.

Οι γονείς της Κάθριν, Αριστείδης και Νάταλι, ζουν στο Λονδίνο και αποφεύγουν τις κοσμικές εμφανίσεις. Η Κάθριν Εμπειρίκου έχει σπουδές Κοινωνιολογίας και οργανώνει φιλανθρωπικά events.

Όπως έγραψε το Page Six πριν από έξι μήνες, το διαζύγιο της Κάθριν Εμπειρίκου από τον δισεκατομμυριούχο Χάρισον ΛεΦρακ, ήρθε πολύ απρόσμενα, καθώς το ζευγάρι -που είχε αποκτήσει ένα γιο το 2019- θεωρείτο πολύ ευτυχισμένο όσο και χαμηλών τόνων. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος, όμως και οι δύο αποφάσισαν να χωρίσουν τον περασμένο Απρίλιο.

READ MORE

LATEST NEWS