LIFESTYLE

Γιάννης Στάνκογλου: Οδηγός ταξί τον απείλησε με πιστόλι και προσπάθησε να τον πατήσει

Lifenews

Κινδύνεψε τη ζωή του

Σε μια απίστευτη περιπέτεια μπλέχτηκε σήμερα Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου ο Γιάννης Στάνκογλου, του οποίου η ζωή κινδύνεψε σε μεγάλο βαθμό και μάλιστα κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο ταλαντούχος ηθοποιός απειλήθηκε με όπλο από οδηγό ταξί στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Αμερικής στο Σύνταγμα μετά από έναν έντονο διαπληκτισμό που είχαν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο οδηγός ταξί αρχικά απείλησε τον ηθοποιό με περίστροφο και στη συνέχεια να αποπειράθηκε να τον πατήσει με το ταξί. Ο ίδιος μάλιστα έβγαλε όπλο όταν ο Γιάννης Στάνκογλου προσπάθησε να πάρει τις πινακίδες κυκλοφορίας του για να τον καταγγείλει στην Αστυνομία.

Όλα ξεκίνησαν όταν την ώρα που ο ηθοποιός οδηγούσε το αυτοκίνητό του ένας ταξιτζής μπήκε ξαφνικά στη λωρίδα του, με κίνδυνο να τον εμβολίσει, με αποτέλεσμα ο πρώτος να διαμαρτύρεται και να ακολουθεί διαπληκτισμός μεταξύ των δύο ανδρών, μέχρι που ο Γιάννης Στάνκογλου κατέβηκε κάτω για να πάρει τις πινακίδες του ταξί.

Ακολούθως ο ταξιτζής έβγαλε το όπλο και τον απείλησε, ενώ στη συνέχεια μπήκε στο ταξί και επιχείρησε να τον πατήσει αλλά τελικά διέφυγε και εξαφανίστηκε.

Ο Γιάννης Στάνκογλου έδωσε κατάθεση στην Αστυνομία και αναμένεται να ξεκινήσουν έρευνα.

READ MORE

LATEST NEWS