HOLLYWOOD NEWS

Νέο παραλήρημα από τον Kanye West – Στήριξε δημόσια τον Χίτλερ και τους Ναζί (Βίντεο)

Lifenews

Χαμός στον αέρα εκπομπής

Επίσημα χωρισμένος είναι τις τελευταίες ημέρες ο Kanye West καθώς βγήκε και επίσημα το διαζύγιο του με την Kim Kardashian.

Ο ίδιος ωστόσο συνεχίζει να προκαλεί με τις δηλώσεις τους, καθώς μιλώντας σε εκπομπή του ακροδεξιού αμερικανικού μέσου Infowars κατάφερε με τα σχόλιά του υπέρ του Χίτλερ και των Ναζί να αναγκάσει τον παρουσιαστή να προσπαθεί να μαζέψει στον αέρα ότι μπορούσε από αυτά που ακούγονταν.

Ο Kanye West μιλούσε ζωντανά στον αέρα του Infowars για πάνω από μία ώρα, σε μια εμφάνιση που τα περισσότερα αμερικανικά ΜΜΕ τη χαρακτηρίζουν ως «απόλυτη κατάρρευση», αφού έφτασε στο σημείο να πει ότι «βλέπω καλά πράγματα στον Χίτλερ. Κάθε άνθρωπος έχει να προσφέρει κάτι, ειδικά ο Χίτλερ» λέγοντας ότι εφηύρε τους αυτοκινητόδρομους και τα μικρόφωνα.

Ο γνωστός τραγουδιστής έλεγε ακανόνιστα πράγματα αρκετές φορές, έβγαζε αντισημιτικούς λόγους μίσους και οργής ενώ ακόμη και ο οικοδεσπότης της εκπομπής φαίνεται ανήμπορος να ελέγξει αυτά που λέει.

Μάλιστα κάποια στιγμή ο παρουσιαστής προσπάθησε να καταγγείλει τις πράξεις των Ναζί, με τον Kanye West να του απαντάει πως «έκαναν και καλά πράγματα, πρέπει να σταματήσουμε να καταδικάζουμε τους Ναζί». Σε μια άλλη στιγμή της εκπομπής, λίγο πριν από ένα διαφημιστικό διάλειμμα, ο καλλιτέχνης ακούγεται να λέει ξεκάθαρα: «Μου αρέσει ο Χίτλερ».

Δες απόσπασμα:

READ MORE

LATEST NEWS