LIFESTYLE

«Έφαγε» άκυρο από το GNTM και διαπρέπει στη βιομηχανία ερωτικών ταινιών – Σαρώνει στην Αμερική

Lifenews

Δες ποια είναι

Το 2018 πήγε στις auditions του GNTM και ξεχώρισε με την ομορφιά της, ωστόσο οι κριτές την έκοψαν στο bootcamp με την ίδια να μην προχωρά στο ριάλιτι μοντέλων.

Ο λόγος για τη Χριστίνα Ανδρεάδη η οποία στα τέλη του 2021 αποφάσισε να αφήσει το modeling και να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη βιομηχανία ερωτικών ταινιών στην Ελλάδα.

Η Χριστίνα Ανδρεάδη είναι σήμερα το hot ελληνικό όνομα στις ταινίες των ενηλίκων, ενώ έχει αλλάξει το όνομα της σε Christy White. Μετά το GNTM πήγε σε ιδιωτικό κολλέγιο όπου εκεί γνώρισε τον Νεκτάριο, ή αλλιώς Nek Sinner ο οποίος είναι πρωταγωνιστής σε ταινίες πορνό.

Τότε η Χριστίνα του ζήτησε να δοκιμάσει και εκείνη να παίξει σε μια από τις ταινίες και έτσι ξεκίνησαν όλα!

Η ίδια ωστόσο φαίνεται να ξεχωρίζει και στην Αμερική, καθώς είναι υποψήφια στα «AVN Awards» ή αλλιώς τα «Oscar» της βιομηχανίας του πορνό.

Τα «AVN Awards» θα πραγματοποιηθούν και φέτος σε μια λαμπερή τελετή στο Λας Βέγκας, με την Ελλάδα να έχει αρκετές υποψηφιότητες. Το όνομα που ξεχωρίζει είναι αυτό της Θεσσαλονικιάς Χριστίνας Ανδρεάδου, η οποία θα βρεθεί στο Λας Βέγκας και θα διεκδικήσει ένα χρυσό αγαλματίδιο με το καλλιτεχνικό της όνομα, «Christy White».

Αναλυτικά οι ελληνικές υποψηφιότητες:
• Καλύτερη διεθνής ομαδική σκηνή: Inna Innaki, Christy White, Teo,Misha Maver, Rosa Rozita, Nek Sinner
• Καλύτερη διεθνής εξ ολοκλήρου γυναικεία σκηνή: Christy White, Misha Maver
• Καλύτερη διεθνής σκηνή με άντρα-γυναίκα: Christy White και Nek Sinner
• Καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη διεθνής στάρλετ: Christy White

READ MORE

LATEST NEWS