LIFESTYLE

Απασφάλισε η Κάτια Δανδουλάκη για Φιλιππίδη: «Προσπαθούσε να ικανοποιήσει την ερωτική του αναζήτηση»

Lifenews

Όσα ανέφερε στο δικαστήριο

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης, 24 Νοεμβρίου η Κάτια Δανδουλάκη, προκειμένου να δώσει κατάθεση για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Μαζί με τη σπουδαία ηθοποιό ήταν και η Λένα Δροσάκη η οποία επίσης κατάθεσε, με τον Θάνο Βάγιο από το «Πρωινό μου» να μετέφερε όλο το κλίμα μέσα από τη δικαστική αίθουσα.

Η κατάθεση της Κάτιας Δανδουλάκη διήρκησε περίπου δύο ώρες, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ίδια έκανε λόγο για «ψυχολογικό κυνηγητό» από τον Πέτρο Φιλιππίδη προς τη Λένα Δροσάκη, ότι είχε «καταχρηστική και καταπιεστική συμπεριφορά», και εξήγησε ότι η Λένα Δροσάκη βρέθηκε σε έναν «εγκλωβισμό από τον Πέτρο Φιλιππίδη που προσπαθούσε να ικανοποιήσει την ερωτική του αναζήτηση».

Ακόμη, η Κάτια Δανδουλάκη μίλησε για τις πρόβες που έγιναν στο θεατρικό έργο «Έγκλημα στο Όριεντ Εξπρές», κατά το οποίο η Λένα Δροσάκη είχε καταγγείλει ότι δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση, με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από το έργο ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Από την πλευρά του Πέτρου Φιλιππίδη, η υπεράσπιση του ηθοποιού προσπάθησε να βρει ποια ήταν εκείνα τα χαρακτηριστικά που στοιχειοθετούν εγκλωβισμό.

Δες το απόσπασμα:

READ MORE

LATEST NEWS