LIFESTYLE

Έτοιμη για γάμο η Μελίνα Ασλανίδου - «Ο άντρας μου είναι η μεγάλη μου αγάπη» (Βίντεο)

Lifenews

Όσα αποκάλυψε σε συνέντευξη της

Στην εκπομπή «Εμείς» και στον δημοσιογράφο Γιώργο Λεμπέση παραχώρησε μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη η Μελίνα Ασλανίδου.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για την καριέρα της, τις εμφανίσεις της σε γνωστό μαγαζί της Πάτρας, ενώ μίλησε και στο ενδεχόμενο ενός γάμου.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Έτσι όπως το ονειρεύομαι είναι πολύ ιδεατό αλλά θεωρώ ότι το καταφέρνουν πάρα πολλοί άνθρωποι και πάντα ήθελα να το πετύχω και πιστεύω ότι είμαι και σε καλό δρόμο», αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να τη δούμε σύντομα να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Μάλιστα, λίγο μετά με αφορμή ένα παιχνίδι που έπαιξε με τον δημοσιογράφο σύμφωνα με το οποίο έπρεπε να πει το πρώτο πράγμα που της ερχόταν στο μυαλό για τη λέξη που έκρυβε κάθε κάρτα, στη λέξη “άντρες” η Μελίνα Ασλανίδου ανέφερε: «Είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου και αγαπημένο, ξεκινώντας από τον μπαμπά μου που είναι η μεγάλη μου αγάπη. Και ο άντρας μου είναι η μεγάλη μου αγάπη. Είναι παιδάκια, δεν μεγαλώνουν ποτέ, οπότε πρέπει να συντονιστείς με αυτό».

Δες το απόσπασμα:

READ MORE

LATEST NEWS