HOLLYWOOD NEWS

Πασίγνωστος ηθοποιός έβαλε τέλος στη ζωή του μετά από τσακωμό με την εν διαστάσει σύζυγό του

Lifenews

Τον βρήκαν νεκρό σε ξενοδοχείο – Σοκάρουν οι πληροφορίες

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η είδηση για τον πασίγνωστο ηθοποιό, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του στα 49 του χρόνια.

Ο λόγος για τον πρωταγωνιστή των «Power Rangers», Jason David Frank ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή μετά από έναν έντονο τσακωμό που είχε με την εν διαστάσει σύζυγό του.

Η εν διαστάσει σύζυγος του μάλιστα προχώρησε σε μια ανάρτηση, γράφοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Η απώλεια της αδελφής ψυχής μου.. Jason, δεν μπορώ να συνεχίσω χωρίς εσένα! Είσαι ο κόσμος μου! Ναι, είχαμε τις δυσκολίες μας, όπως κάθε γάμος. Αλλά πριν από μήνες συμφωνήσαμε και οι δύο ότι άξιζε να σωθεί. Βαθιές συζητήσεις, συγχώρεση και από τους δύο μας. Είμαι βαθιά χαμένη, πληγωμένη και εντελώς κατεστραμμένη. Έχασα τη μία και μοναδική αληθινή μου αγάπη. Είμαι για πάντα το "Firecracker" μωρό σου... μέχρι να ξαναβρεθούμε μαζί».

Από την πλευρά της η κόρη του αδικοχαμένου ηθοποιού έγραψε: «Αγαπητέ μπαμπά,
Ποτέ δεν πίστευα ότι θα έβλεπα αυτή τη μέρα… ειδικά όχι τόσο σύντομα. Είσαι κάτι περισσότερο από τον μπαμπά μου, είσαι ο καλύτερος μου φίλος. Κάναμε τα πάντα μαζί κυριολεκτικά, ταξιδέψαμε τον κόσμο, γελάσαμε μαζί, κλάψαμε μαζί. Είμαι τόσο πολύ συντετριμμένη, μου λείπεις, μου λείπεις, μου λείπεις . Δεν μπορώ να φάω δεν μπορώ να κοιμηθώ απλά σε θέλω εδώ. Σ' αγαπώ περισσότερο απ' όσο θα μπορούσα ποτέ να περιγράψω.

Είσαι το φως του κόσμου μου. Ο λόγος για τον οποίο πιέζω τόσο σκληρά. Μου έχεις διδάξει τόσα πολλά πράγματα. Έχεις αγγίξει και θεραπεύσει τόσους πολλούς ανθρώπους. Όλος ο κόσμος σε αγαπάει. Το να βλέπω τον αντίκτυπο που είχες στον κόσμο με κάνει τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο που υπήρξε ποτέ. Είσαι τώρα ο μεγαλύτερος φύλακας άγγελός μου. Σε αγαπώ μέχρι να ξανασυναντηθούμε.

Το κοριτσάκι σου Jenna».

READ MORE

LATEST NEWS